Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Dailies
Poista kaikki suodattimet

Tuotemerkki

Valmistaja

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Dailies-piilolinssit Mister Spexistä

Dailies-piilolinssit on ensiluokkainen valikoima Alconilta, joka on maailman johtava innovatiivisten silmien hoitotuotteiden valmistaja. Dailies-piilolinssit on valmistettu mullistavalla pintatekniikalla ja Mister Spexin tarjoama valikoima takaa pehmeän, mukavan ja raikkaan kokemuksen koko päiväksi. Nämä kertakäyttölinssit kostuttavat silmää joka räpäytyksellä. Ne tunnetaan myös edistyksellisestä sävytysominaisuudesta, ja ne sopivat erinomaisesti aktiiviseen ja kiireiseen elämäntyyliin.

Tutustu Mister Spexin Dailies-piilolinssivalikoimaan. Mister Spexin Dailies-piilolinssivalikoima sisältää tuotteet Dailies Total1, Dailies AquaComfort Plus, Dailies AquaComfort Toric ja Dailies Multifocal. Jos peräänkuulutat edistyksellisempää tekniikkaa, kokeile Dailies Total1 Water Gradient -piilolinssejä, joissa äärimmäisen hengittävien linssien pinnalla on yli 80 %:n vesipitoisuus. Jos ensisijaisena vaatimuksena on erityisen hyvä käyttömukavuus, hyvä valinta on Dailies AquaComfort -piilolinssimallisto, joka tarjoaa silmille kosteutta jokaisen räpsytyksen yhteydessä.

Mister Spex auttaa löytämään täydelliset silmälasit yli 1,5 miljoonalle asiakkaalle, on näköhäiriönä sitten kaukonäköisyys, likinäköisyys, hajataittoisuus tai ikänäkö. Keskustele asiantuntevien verkko-optikkojemme kanssa löytääksesi omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat Dailies-piilolinssit.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.