Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Multifokaaliset linssit

Moniteholinssit

  • Nopeat toimitukset
  • Mahtavan edulliset hinnat
  • Voittamaton asiakaspalvelu

Kategoria

Käyttöaika

Tuotemerkki

Valmistaja

Hinta, €

11

Moniteholinssit

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Monitehopiilolinssit

Monitehopiilolinsseillä voidaan korjata samanaikaisesti sekä lähi- että kaukonäköä. Ne auttavat näkemään terävästi sekä kauas että lähelle! Tämä johtuu siitä, että linssissä on monta tehoa, jotka sopivat omiin vaatimuksiisi. Olet ehkä kuullut kaksitehoisista silmälaseista, jotka auttavat sinua näkemään sekä lähelle että kauas? Monitehopiilolinssien teho on sama, mutta et tarvitse häiritseviä kehyksiä.

Mister Spex tarjoaa niin laajan valikoiman erilaisia monitehopiilolinssejä, että voit olla varma, että löydät itsellesi parhaiten sopivan tuotemerkin. Haluat sitten kertakäyttöiset moniteholinssit tai linssit, jotka puhdistat ja laitat talteen joka ilta ja jotka kestävät kuukauden ajan, Mister Spexistä löydät varmasti haluamasi monitehopiilolinssit.

Monitehopiilolinssien tilaaminen on erittäin helppoa. Syötä oman reseptisi tiedot. Nopea kuljetustiimimme lähettää piilolinssisi sinulle yleensä 24 tunnin sisään. Ei ihme, että olemme Euroopan suosituin optikkoliike.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.