Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Kategoria
Tuotemerkki
Valmistaja

Proclear Piilolinssit

(6)
  • Proclear
Näytä tuotteet välillä 1 - 6/6

Proclear-piilolinssit – maailman ensimmäiset bioyhteensopivat piilolinssit!

Proclear on CooperVision Companyn kehittämä uusi tuotemallisto. Innovatiiviset tehoaineet, parempi geometria ja uraauurtavat tuotantotekniikat ovat mullistaneet piilolinssimarkkinat. CooperVisionin Proclear-tuoteperheen tuotteissa on keskitytty fosfokoliinin (PC) käyttöön. PC on ihmisissä, eläimissä ja kasveissa oleva aine ja siksi keho tunnistaa sen ja kestää sitä erittäin hyvin. Siksi sitä käytetään lääkintätoimenpiteissä kuten ohitusleikkauksissa, implanttileikkauksissa ja kanyylien asettamisessa – ja nyt myös piilolinsseissä.

Proclear-piilolinsseissä fosfokoliinin lisäetuna on neutraali kahtaisioni (sekä positiivinen että negatiivinen varaus). Elektroneutraliteetti vähentää huomattavasti piilolinssiin muodostuvien proteiini- ja rasvakerrostumien määrää verrattuna tavallisiin ionisiin materiaaleihin. Kestävä PC sitoo myös linssin kosteutta paremmin kuin muut materiaalit.

Siksi PC:n käyttö pehmeissä Proclear-piilolinsseissä parantaa kestävyyttä ja helpottaa käyttöä silmiä kuivattamatta. Proclear-piilolinssit mahdollistavat terävän näkökyvyn silmiä ärsyttämättä, istut sitten tuntikausia tietokoneen ääressä, ajat autolla pitkiä matkoja tai urheilet.

Proclear Mister Spexistä

Mister Spex tarjoaa oikeat linssit parhaaseen hintaan, on sitten silmälääkärisi tai optikkosi määrännyt Proclear 1 Day-, Proclear Multi-focal-, Proclear Spheric- tai Proclear Toric -linssit. Mister Spexin verkkokaupasta saat upeita alennuksia monista Proclear-piilolinssipakkauksista ja linssit ja puhdistusnesteen pakettihintaan.

CooperVision on valmistaja, jolla on niin sanottuja tuotemerkittömiä tuotteita. Tämä tarkoittaa sitä, että piilolinssit myydään samassa muodossa useiden eri tuotenimien alla myyntimarkkinoiden laajentamiseksi. CooperVisionin Proclear-piilolinssejä myydään esimerkiksi samassa muodossa tuotenimien Medisoft ja iWear alla. Kiinnitä tarkkaan huomiota tuotekuvausten huomautuksiin ja varmista, että vertaat tilaustasi tehdessäsi optikkosi antamaa piilolinssitietoa. Muista, ettei ole väliä, millä tuotenimellä linssejä myydään: Mister Spexillä on paras tarjonta!

Proclear-piilolinssit

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.