Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Piilolinssitarvikkeet

Piilolinssi-tarvikkeet

  • Nopeat toimitukset
  • Mahtavan edulliset hinnat
  • Laaja valikoima
Kategoria
Tuotemerkki
Valmistaja
Hinta, €

tuotetta

(36)
Näytä tuotteet välillä 1 - 36/36

Piilolinssien hoitotuotteet

Markkinoiden erittäin laajan piilolinssitarjonnan vuoksi odotat varmasti myös laajaa linssien hoitotuotteiden tarjontaa. Käytät sitten kovia tai pehmeitä linssejä, Mister Spexistä löydät sopivat hoitotuotteet. Linssien asianmukainen hoito on keskeisen tärkeää mahdollisen ärsytyksen välttämiseksi ja silmien suojaamiseksi tulehduksilta ja sairauksilta. Yhtä useammat ihmiset käyttävät pehmeitä piilolinssejä silmälasien sijaan. Linssin muotoilussa tapahtuneiden edistysten ansiosta käyttäjät voivat nauttia piilolinssien eduista käyttömukavuudesta tinkimättä. Selkeä näkö ja pitkäaikainen käyttömukavuus edellyttävät kuitenkin tietyn määrän hoitoa ja oikeita hoitotuotteita.

Valittavanasi on "all-in-one" -tuote tai vetyperoksidiliuos. Viimeksi mainitussa on sisäänrakennettu neutralisoija, joka estää silmien pistelyn ja vammat. Tämä neutralisointiprosessi kestää suhteellisen kauan, ja siksi linssit tulee jättää puhdistusnesteeseen yön yli. Tässä edellytetään pinnan lisäpuhdistusta, koska kerrostumat desinfioidaan, mutta niitä ei poisteta. Suolaliuosta suositellaan kaiken lian poistamiseksi. Muut piilolinssien puhdistustuotteet tunnetaan monikäyttöisinä all-in-one-puhdistusnesteinä. Näillä nesteillä koko puhdistusprosessi helpottuu huomattavasti: puhdistus, desinfiointi, neutralisointi, säilytys ja kostutus voidaan tehdä vain yhdellä tuotteella!

Yleinen ongelma piilolinssien kanssa on yleensä linssin pinnalle kerääntyvät proteiinikerrostumat. Nämä kerrostumat tulee poistaa huolellisesti pintapuhdistustuotetta käyttämällä. Muutama tippa kämmenselälle ennen linssiin hieromista riittää. On tietenkin tärkeää, että peset kädet huolellisesti ennen piilolinssien hoitoa. Myös jäykkiin ja vankempiin pehmeisiin piilolinsseihin voidaan hieroa puhdistusnestettä kahden sormen välissä ja huuhdella ne sitten suolaliuoksella. Jos käsin tehtävä puhdistus tuntuu liian vaivalloiselta, saatavilla on myös erityisiä liuoksia, jotka poistavat hieromisen tarpeen.

Mister Spexin verkkokaupasta löydät kaikki suosituimmat piilolinssien hoitotuotteet. Laadukkaat tuotteet luotettavilta tuotemerkeiltä, joita ovat esimerkiksi Ciba Vision, Wöhlk, Alcon ja Amo, ovat saatavilla edulliseen hintaan. Katso, paljonko voit säästää ostaessasi usean tuotteen pakkauksen suosikkilinsseistäsi!

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.