Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Värilinssit

Värilinssit

  • Nopeat toimitukset
  • Mahtavan edulliset hinnat
  • Laaja valikoima
Kategoria
Käyttöaika
Tuotemerkki
Valmistaja
Hinta, €

Värilinssit

(7)
Näytä tuotteet välillä 1 - 7/7

Värilliset piilolinssit Mister Spexistä

Mister Spex on ylpeä tarjoamastaan laajasta värillisten piilolinssien valikoimasta, joka sisältää tuotteita useilta tuotemerkeiltä, joille on yhteistä yksi asia. Värilliset piilolinssit ovat yhtä turvalliset kuin reseptipäiväpiilolinssit ja ne sopivat täydellisesti silloin, kun haluat tehdä vaikutuksen. Ne sopivat käytettäviksi pitkiä aikoja. Piilolinssit ovat saatavilla kuukausi- tai kertakäyttölinsseinä, joten voit olla varma, että Mister Spexin valikoimasta löytyy sinulle sopivat piilolinssit haluat sitten tulla huomatuksi juhlissa tai tietää, miltä toinen silmien väri näyttäisi.

Mister Spex pitää varastossaan vain erittäin luotettavien tuotemerkkien tuotteita, jotka suhtautuvat turvallisuuteen äärimmäisen vakavasti. Tällaisia tuotemerkkejä ovat muun muassa Bausch & Lomb, Wöhlk (Zeiss) ja Ciba Vision. Siniset ja vihreät piilolinssit ovat erityisen suurta huutoa tänä vuonna ja vähemmän luonnolliset sävyt kuten violetti ja hunajankeltainen sopivat täydellisesti juhliin tai auttamaan käyttäjää erottumaan joukosta.

Tutustu sinulle mieluisimpaan Mister Spexin valikoiman tuotteeseen tuotemerkin, valikoiman, värin tai hinnan perusteella ja syötä sitten haluamasi peruskaarevuus sen mukaan, haluatko kovemmat vai pehmeämmät linssit, sekä reseptisi sfääriarvo. Voit tehdä tilauksen myös syöttämättä sfääriarvoa, jos et tarvitse reseptipiilolinssejä.

Näin kaikki voivat muuttaa omaa ulkonäköään Mister Spexin värillisillä piilolinsseillä. Niiden äärimmäisen korkeiden laatuvaatimusten lisäksi, joita suosituimmille valmistajille esitetään, Mister Spexin 90 päivän palautusoikeus mahdollistaa tilauksen luotettavan muuttamisen. Jos olet vähänkin tyytymätön värillisiin piilolinsseihisi, voit helposti palauttaa ne Mister Spexille ja saada toisen tuotteen tai kaikki rahasi takaisin. Siksi voit tehdä tilauksesi täysin huoletta.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.