hackett london

Hackett London on merkki, jonka pyrkimys on vaatettaa kaiken ikäiset miehet päästä varpaisiin. Heillä on myös tyylikäs asustekokelma. Hackett London edustaa klassista brittiläistä herrasmiestyyliä pienellä modernilla vivahteella. Hackett haluaa pukea miehet kaikkiin eri tilaisuuksiin; businesstapaamisesta ulkoilmaurheiluun.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Hackett London

(84)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/84

Hackett London -silmälasit Mister Spexistä

Hackett-tuotemerkki, joka on nimetty yhden perustajiensa Jeremy Hackettin mukaan, luotiin vuonna 1979. Se on aina pyrkinyt juhlistamaan brittiläistä perintöään. Hackett alkoi luoda laadukkaita ja trendikkäitä räätälöityjä vaatteita ja ikonisia asusteita kodissaan Länsi-Lontoossa. Mister Spexin Hackett London -malliston silmälaseista näet, että tuotemerkin malleissa on myös urheilullista henkeä. Yksi ensimmäisistä urheilulajeista, joihin Hackett alkoi valmistaa vaatteita ja asusteita, oli kilparatsastus 1980-luvulla.

Mister Spexin Hackett London -silmälasit ovat äärimmäisen modernit, mutta samalla perinteiset ja klassiset. Ne ovat monipuolinen asuste kaikkiin tilanteisiin. Tämän tuotemerkin malleille on tyypillistä vastakkaisvärien käyttö. Voit siis valita Mister Spexin Hackett London -silmälasimallistosta vaikkapa mustavalkoisen mallin ja käyttää sitä mustan smokin ja valkoisen paidan kanssa.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo