Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Hackett London
Hackett London

Hackett London on merkki, jonka pyrkimys on vaatettaa kaiken ikäiset miehet päästä varpaisiin. Heillä on myös tyylikäs asustekokelma. Hackett London edustaa klassista brittiläistä herrasmiestyyliä pienellä modernilla vivahteella. Hackett haluaa pukea miehet kaikkiin eri tilaisuuksiin; businesstapaamisesta ulkoilmaurheiluun.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Hackett London
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Hackett London Silmälasit

(61)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Hackett London -silmälasit Mister Spexistä

Hackett-tuotemerkki, joka on nimetty yhden perustajiensa Jeremy Hackettin mukaan, luotiin vuonna 1979. Se on aina pyrkinyt juhlistamaan brittiläistä perintöään. Hackett alkoi luoda laadukkaita ja trendikkäitä räätälöityjä vaatteita ja ikonisia asusteita kodissaan Länsi-Lontoossa. Mister Spexin Hackett London -malliston silmälaseista näet, että tuotemerkin malleissa on myös urheilullista henkeä. Yksi ensimmäisistä urheilulajeista, joihin Hackett alkoi valmistaa vaatteita ja asusteita, oli kilparatsastus 1980-luvulla.

Mister Spexin Hackett London -silmälasit ovat äärimmäisen modernit, mutta samalla perinteiset ja klassiset. Ne ovat monipuolinen asuste kaikkiin tilanteisiin. Tämän tuotemerkin malleille on tyypillistä vastakkaisvärien käyttö. Voit siis valita Mister Spexin Hackett London -silmälasimallistosta vaikkapa mustavalkoisen mallin ja käyttää sitä mustan smokin ja valkoisen paidan kanssa.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.