Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Myydyimmät

Myydyimmät

4 kehystä 10 päivää 100% ilmaiseksi

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Pään leveys
  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Men's glasses

(89)
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/89

Miesten suositut silmälasit

Haluat sitten nähdä paremmin, saada suojaa tietokoneen näytön heijastukselta tai olla trendikäs, Mister Spex -verkkokauppa tarjoaa hienoimmat silmälasit! Meillä on laadukas valikoima suosittuja miesten silmälaseja, joissa yhdistyvät älykkäästi muodikkuus, toiminnallisuus, laatu ja käyttömukavuus. Täältä löydät mallistoja suosituimmilta tuotemerkeiltä, joita ovat muun muassa Ray-Ban, Gibson, Polo Ralph Lauren, Esprit, Tommy Hilfiger, Boss Orange ja monet muut. Huolellisesti valikoidut suosikkimme sisältävät trendikkäitä malleja ja edistyksellistä teknologiaa, jotka mahdollistavat tyylikkään lookin täyttäen samalla näkökykyyn liittyvät tarpeesi.

Tarjoamme upean valikoiman miesten suosikkisilmälaseja. Värien osalta tarjolla on rohkeita, hillittyjä ja eloisia värejä, muotojen osalta ovaaleja, pyöreitä, wayfarer-tyyppisiä, kokokehysmalleja ja hengettömiä kehyksiä. Jos haluat äärimmäisen coolin street-chic-lookin, valitse Espritin huomiota herättävät silmälasit. Ammattimaisen lookin mahdollistavat Ray-Ban-malliston tummat, kokokehyksiset silmälasit. Sovita miesten suosikkisilmälaseja virtuaalisesti verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme nähdäksesi, miltä kyseiset silmälasit näyttävät sinun kasvoillasi!

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.