Lahja: 30 % alennusta kaikista linsseistä ja pinnoitteista¹
Tommy Hilfiger

Tunnistettava punainen, valkoinen ja sininen väripaletti, esittelee parasta klassisinta amerikkalaista tyyliä. Tommy Hilfigerin lasit ja aurinkolasit ovat kuin kutsu muodin omenapiirakalle.

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(365)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/365

Tommy Hilfiger Mister Spexillä

Newyorkilainen Thomas Jacob Hilfiger, tutummin Tommy Hilfiger, lanseerasi vuonna 1985 maineikkaan lifestyle- ja muotiyrityksen urheiluvaatemallistoineen. Nykyään Tommy Hilfiger tunnetaan ympäri maailmaan korkeasta laadustaan sekä trendien edelläkävijänä. Tämä amerikkalainen muotibrändi edustaa huoletonta tyyliä. Sen tavaramerkki, punainen, valkoinen ja sininen logo, sekä Yhdysvaltojen itärannikon preppy-tyyli antoivat sävyn yritykselle alusta alkaen. Nuorten ammattilaisten uudenlainen vaatetustyyli yhdisti klassisia design-elementtejä sekä modernia muotia.

Yrityksen toinen merkkipaalu oli Snoop Doggin TV-esiintyminen Hilfiger-paita yllään. Tämä teki brändin suosituksi hip hop -alalla, mihin Hilfiger reagoi lisäämällä streetwear-tyylisiä vaatteita mallistoonsa.

Listauduttuaan menestyksekkäästi pörssiin sekä avattuaan liikkeitä kaikkiin suurkaupunkeihin ympäri maailman Hilfiger-yritys lanseerasi laajan kirjon eri alamerkkejä. Nykyään Tommy Hilfiger Group on lifetyle fashion -yritys, jolla on maahantuojia monissa maissa. Tommy Hilfiger tarjoaa naisten ja miesten trendikkään urheiluvaatetuksen lisäksi business-vaatetusta miehille ja naisille sekä lastenvaatteita, alusvaatteita, kenkiä, asusteita, tuoksuja ja kotitaloustavaroita.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo