Nyt uutta: tämän syksyn ja talven halutuimmat silmälasitrendit!
Tutustu nyt!
Tommy Hilfiger

Tunnistettava punainen, valkoinen ja sininen väripaletti, esittelee parasta klassisinta amerikkalaista tyyliä. Tommy Hilfigerin lasit ja aurinkolasit ovat kuin kutsu muodin omenapiirakalle.

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(371)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/371

Tommy Hilfiger Mister Spexillä

Newyorkilainen Thomas Jacob Hilfiger, tutummin Tommy Hilfiger, lanseerasi vuonna 1985 maineikkaan lifestyle- ja muotiyrityksen urheiluvaatemallistoineen. Nykyään Tommy Hilfiger tunnetaan ympäri maailmaan korkeasta laadustaan sekä trendien edelläkävijänä. Tämä amerikkalainen muotibrändi edustaa huoletonta tyyliä. Sen tavaramerkki, punainen, valkoinen ja sininen logo, sekä Yhdysvaltojen itärannikon preppy-tyyli antoivat sävyn yritykselle alusta alkaen. Nuorten ammattilaisten uudenlainen vaatetustyyli yhdisti klassisia design-elementtejä sekä modernia muotia.

Yrityksen toinen merkkipaalu oli Snoop Doggin TV-esiintyminen Hilfiger-paita yllään. Tämä teki brändin suosituksi hip hop -alalla, mihin Hilfiger reagoi lisäämällä streetwear-tyylisiä vaatteita mallistoonsa.

Listauduttuaan menestyksekkäästi pörssiin sekä avattuaan liikkeitä kaikkiin suurkaupunkeihin ympäri maailman Hilfiger-yritys lanseerasi laajan kirjon eri alamerkkejä. Nykyään Tommy Hilfiger Group on lifetyle fashion -yritys, jolla on maahantuojia monissa maissa. Tommy Hilfiger tarjoaa naisten ja miesten trendikkään urheiluvaatetuksen lisäksi business-vaatetusta miehille ja naisille sekä lastenvaatteita, alusvaatteita, kenkiä, asusteita, tuoksuja ja kotitaloustavaroita.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo