Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
D&G

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Dolce&Gabbana
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Dolce&Gabbana Aurinkolasit

(89)

D&G-aurinkolasit

Italialainen muotitalo Dolce & Gabbana on suunnitellut ylellisiä vaatteita ja asusteita vuodesta 1985 alkaen. Mister Spex tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä D&G -aurinkolaseja. Dolce Gabbana -aurinkolaseissa yhdistyvät nuorekas ja sporttinen ilme ja klassinen italialainen eleganssi. D&G-aurinkolasimallisto erottuu edukseen rohkeiden väriyhdistelmien ja omalaatuisten muotojen ansiosta.

Yksi luksusta ja glamouria tihkuva D&G-aurinkolasimalli on DG 6036. Tässä yksiteholinssimallissa on Swarovski-kristalleista muodostuva persoonallinen Dolce Gabbana -logo saranoiden päällä. Silmiinpistävien sankojen muoto on ainutlaatuinen, ja ne kapenevat ohuiksi aisanpäiksi.

Miehille suosittelemme uutta DG 2061 -mallia. Näissä D&G -aurinkolaseissa näkyy italialainen perintö, josta tuotemerkki on ylpeä. Sangoissa on tyylikäs juova italian lipun väreissä. Tämä Italia-aihe toistuu aurinkolasien mukana toimitettavissa Dolce Gabbana -kotelossa ja suojapussissa.

Valitse oma suosikkimallisi ja tutustu siihen tarkemmin sen omalla tuotesivulla. Voit nähdä useita kuvia ja jopa 360 asteen näkymän, joten voit tutustua uusiin Dolce Gabbana -aurinkolaseihisi tarkemmin jokaisesta kuvakulmasta! Ja mikä parasta: verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme näet, mitkä aurinkolasit sopivat kasvoihisi parhaiten. Voit sovittaa aurinkolaseja kätevästi omassa kodissasi.

Muista, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Dolce Gabbana -aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 90 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.