Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Dolce & Gabana
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Kehyksen väri
Linssin väri
Materiaali
Hinta, €

Dolce&Gabbana Aurinkolasit

(67)
  • Dolce&Gabbana
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/67

D&G-aurinkolasit

Italialainen muotitalo Dolce & Gabbana on suunnitellut ylellisiä vaatteita ja asusteita vuodesta 1985 alkaen. Mister Spex tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä D&G -aurinkolaseja. Dolce Gabbana -aurinkolaseissa yhdistyvät nuorekas ja sporttinen ilme ja klassinen italialainen eleganssi. D&G-aurinkolasimallisto erottuu edukseen rohkeiden väriyhdistelmien ja omalaatuisten muotojen ansiosta.

Yksi luksusta ja glamouria tihkuva D&G-aurinkolasimalli on DG 6036. Tässä yksiteholinssimallissa on Swarovski-kristalleista muodostuva persoonallinen Dolce Gabbana -logo saranoiden päällä. Silmiinpistävien sankojen muoto on ainutlaatuinen, ja ne kapenevat ohuiksi aisanpäiksi.

Miehille suosittelemme uutta DG 2061 -mallia. Näissä D&G -aurinkolaseissa näkyy italialainen perintö, josta tuotemerkki on ylpeä. Sangoissa on tyylikäs juova italian lipun väreissä. Tämä Italia-aihe toistuu aurinkolasien mukana toimitettavissa Dolce Gabbana -kotelossa ja suojapussissa.

Valitse oma suosikkimallisi ja tutustu siihen tarkemmin sen omalla tuotesivulla. Voit nähdä useita kuvia ja jopa 360 asteen näkymän, joten voit tutustua uusiin Dolce Gabbana -aurinkolaseihisi tarkemmin jokaisesta kuvakulmasta! Ja mikä parasta: verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme näet, mitkä aurinkolasit sopivat kasvoihisi parhaiten. Voit sovittaa aurinkolaseja kätevästi omassa kodissasi.

Muista, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Dolce Gabbana -aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 90 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.