Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Guess

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Guess
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

52

Guess Aurinkolasit

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Guess-aurinkolasit

GGuess on yksi maailman merkittävimpiä ja menestyksekkäimpiä muotimerkkejä. Guess suunnittelee nykyään myös aurinkolaseja tuoden ainutlaatuiseen muotimallistoon oman perinteisen tyylinsä. Monipuolinen Guess-aurinkolasivalikoima heijastaa viimeisimpiä muotitrendejä ja se on todella ajan hermolla. Guess on muotimaailman johtotähti, jonka aurinkolaseihin monet nuoret naiset ja miehet luottavat. Guess-aurinkolaseille on ominaista myös niiden äärimmäisen korkealuokkaiset materiaalit, tyylikäs design ja innovatiiviset ideat.

Guess-mallisto sisältää useita erilaisia malleja. Linssimuotojen valikoima on uskomattoman laaja. Tarjolla on ovaaleja, ylisuuria, neliönmallisia ja pyöreitä malleja. Myös väriskaala on laaja, ja tarjolla on fantastinen valikoima eri tyylejä. Mallisto sisältää erityisen ylellisiä aurinkolaseja, joiden design on hyvin omaleimainen. Näistä mainittakoon Guess GU 6491 BLK-35 -aurinkolasit. Yksinkertaisissa linsseissä on aavistus Hollywoodin glamouria. Paksuissa sangoissa on selkeästi erottuva Guess-logo ja strassikoristelu.

Guess-aurinkolasit on ergonomisesti suunniteltu parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi. Ne ovat elegantit ja käyttömukavat. Valmistajat tarjoavat täydellisen UV-suojan ja parasta mahdollista laatua. Guess-aurinkolasien tilaaminen Mister Spexistä on helppoa.

Valitse ensin suosikkimallisi. Tutustu tuotesivulla oleviin tuotekuviin ja 360 asteen näkymään. Voit myös sovittaa Guess-aurinkolaseja verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme! Kun olet löytänyt oman unelmamallisi Guess-aurinkolasimallistosta, tee tilauksesi, niin Mister Spex toimittaa sen suoraan kotiisi. Tarjoamme nopean toimituksen ympäri Euroopan ja mikäli olet tyytymätön uusiin aurinkolaseihisi, voit hyödyntää tarjoamaamme 90 päivän palautusoikeutta. Voit palauttaa tilauksesi ja valita uuden mallin Mister Spex -verkkokaupasta. Voit myös saada rahasi takaisin – niin helppoa se on.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.