Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

15 % alennusta kultaisiin kesähetkiin!¹ – Koodi: ENDLESS15
Guess
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Guess Aurinkolasit

(86)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/86

Guess-aurinkolasit

GGuess on yksi maailman merkittävimpiä ja menestyksekkäimpiä muotimerkkejä. Guess suunnittelee nykyään myös aurinkolaseja tuoden ainutlaatuiseen muotimallistoon oman perinteisen tyylinsä. Monipuolinen Guess-aurinkolasivalikoima heijastaa viimeisimpiä muotitrendejä ja se on todella ajan hermolla. Guess on muotimaailman johtotähti, jonka aurinkolaseihin monet nuoret naiset ja miehet luottavat. Guess-aurinkolaseille on ominaista myös niiden äärimmäisen korkealuokkaiset materiaalit, tyylikäs design ja innovatiiviset ideat.

Guess-mallisto sisältää useita erilaisia malleja. Linssimuotojen valikoima on uskomattoman laaja. Tarjolla on ovaaleja, ylisuuria, neliönmallisia ja pyöreitä malleja. Myös väriskaala on laaja, ja tarjolla on fantastinen valikoima eri tyylejä. Mallisto sisältää erityisen ylellisiä aurinkolaseja, joiden design on hyvin omaleimainen. Näistä mainittakoon Guess GU 6491 BLK-35 -aurinkolasit. Yksinkertaisissa linsseissä on aavistus Hollywoodin glamouria. Paksuissa sangoissa on selkeästi erottuva Guess-logo ja strassikoristelu.

Guess-aurinkolasit on ergonomisesti suunniteltu parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi. Ne ovat elegantit ja käyttömukavat. Valmistajat tarjoavat täydellisen UV-suojan ja parasta mahdollista laatua. Guess-aurinkolasien tilaaminen Mister Spexistä on helppoa.

Valitse ensin suosikkimallisi. Tutustu tuotesivulla oleviin tuotekuviin ja 360 asteen näkymään. Voit myös sovittaa Guess-aurinkolaseja verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme! Kun olet löytänyt oman unelmamallisi Guess-aurinkolasimallistosta, tee tilauksesi, niin Mister Spex toimittaa sen suoraan kotiisi. Tarjoamme nopean toimituksen ympäri Euroopan ja mikäli olet tyytymätön uusiin aurinkolaseihisi, voit hyödyntää tarjoamaamme 30 päivän palautusoikeutta. Voit palauttaa tilauksesi ja valita uuden mallin Mister Spex -verkkokaupasta. Voit myös saada rahasi takaisin – niin helppoa se on.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.