Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki MICHALSKY
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Michalsky-aurinkolasit Mister Spexistä

Michael Michalskysta on tullut yksi maailman kuuluisimpia kehysmerkkejä. Saksan pääkaupungista Berliinistä tulevat Mister Spexin Michalsky-aurinkolasit tarjoavat miehille suurenmoisen virtaviivaisia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja, joissa näkyy yrityksen tunnusomainen tyyli. Tutustu Mister Spexin Michalsky-mallistoon nähdäksesi joitakin hienoimpia ja nykyaikaisimpia verkossa saatavilla olevia aurinkolaseja.

Mister Spexin Michalsky-aurinkolasimallit edustavat ammattimaisen laadun ja kepeän rentouden yhdistelmää. Mallisto sisältää upeita kilpikonnakuvioituja kehyksiä, joissa on hienosti mitoitettu aviator-tyylin linssi, joka suodattaa auringonpaisteen rinteissä, rannalla tai työtapaamisten välillä. Nämä aurinkolasit sopivat kaikille, jotka haluavat näyttää rennoilta ja siltä, että heillä on tilanne hallinnassa. Ne osoittavat, että olet täysin ajan tasalla design-trendeistä. Mister Spexin Michalsky-aurinkolasit antavat oikean vaikutelman.

Jos pidät näistä Michalsky-aurinkolaseista, Mister Spex tekee sopivan mallin ostamisesta helppoa. Sovita malleja virtuaalisessa 3D-sovituspalvelussamme tai tilaa malleja sovitettavaksi ilmaiseksi. Tarjoamme myös 90 päivän palautusoikeuden kaikille aurinkolaseille, sekä mahdollisuuden seurata toimitusta.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.