Nyt uutta: tämän syksyn ja talven halutuimmat silmälasitrendit!
Tutustu nyt!
Kategoria

Biomedics

(4)
Näytä tuotteet välillä 1 - 4/4

BioMedics-piilolinssit

CooperVision on johtavien eurooppalaisten optikkoyritysten Aspect Vision, Hydron, Biocompatibles ja Ocular Sciences yritysfuusio. CooperVision yhdisti näiden yritysten taidot ja kokemuksen ja BioMedics-tuotevalikoima on vain yksi tämän yhteistyön tuloksista.

BioMedics-piilolinssit asettavat uuden standardin linssien suunnittelulle, materiaalikehitykselle, tuotantotekniikoille ja näönkorjausmenetelmille. BioMedics-piilolinsseissä on esimerkiksi pyöreämpi reuna, paremmat optiset ominaisuudet ja kehittyneempi linssirakenne sekä kyynelnesteen dynaaminen palauttaminen. Näiden innovaatioiden avulla CooperVision on luonut tuotemerkin, jolle ovat ominaista korkeat ja johdonmukaiset materiaalistandardit, parhaat mahdolliset lisäaineet ja innovatiiviset linssirakenteet.

BioMedics-valikoima erottuu edukseen ainutlaatuisen käyttömukavuuden ja intuitiivisen käsittelyn ansiosta. BioMedics-kertakäyttö- ja -kuukausilinssien nykyaikaisen materiaaliteknologian ja innovatiivisen muotoilun ansiosta unohdat, että näkökykysi on vajavainen! BioMedics-piilolinssien suosio perustuu niiden kestävyyteen ja vakaaseen muotoiluun. Siksi ne sopivat erittäin hyvin sekä uusille että tottuneille piilolinssien käyttäjille.

Suositun BioMedics 55 -mallin paranneltu malli BioMedics 55 Evolution on perinteinen BioMedics -kuukausilinssimalli. Mister Spexin valikoima kattaa myös BioMedics Toric -linssit hajataittoisuudesta kärsiville. Molemmissa malleissa on erittäin pehmeät pinnat, jotka vähentävät proteiinikerrostumien muodostumista. Lisäksi ne ovat erittäin kestävät ja sisältävät UV-suojajärjestelmän. BioMedics-kertakäyttölinssimme BioMedics 1 Day ja BioMedics 1 Day sisältävät tyypillisiä kertakäyttölinssien etuja, joita ovat joustava käsittely ja päivälinsseille ominainen hygienia. Mutta tämän lisäksi BioMedics 1 Day -linsseissä on ainutlaatuinen räpytyksen kestävä pehmeä pinta ja UV-suodatin. Tämän lisäksi ainutlaatuinen hapenläpäisevyys takaa miellyttävän käyttökokemuksen.

CooperVision on markkinoiden johtava "tuotemerkittömien" piilolinssien valmistaja. Siksi BioMedics-tuotevalikoima tarjoaa samanlaisen mallin seuraavissa tuotenimissä: Diagnostic, InterLens, Mediflex, Medisoft, Ocumed, Ons Merk, Promolens, Promoday ja Rythmic. Pyydämme vertaamaan tarkkoja tietoja optikkosi tarjoamiin piilolinssitietoihin. BioMedics-piilolinssejä myydään myös valmistajanimellä Ocular Sciences. Tutustu niihin itse huomataksesi, että Mister Spex tarjoaa mahdollisuuden ostaa BioMedics-piilolinssejä kerrassaan lyömättömin ehdoin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo