Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

NIKE - Mister Spex
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Nike Aurinkolasit

(31)
Näytä tuotteet välillä 1 - 31/31

Nike-aurinkolasit verkosta Mister Spexistä

Urheilutuotejätti Nike on valmistanut urheiluvälineitä urheiluvaatteisiin keskittyen vuodesta 1972 alkaen. Nike on maailman johtava urheiluvaatteiden valmistaja, joka erikoistuu lukemattomiin aloihin. Nykyään maailmanlaajuisesti tunnettu Swoosh-logo on laadun ja innovaation tae urheiluvaatteissa ja -tarvikkeissa. Nike-aurinkolasit on suunniteltu erityisesti niille, joilla on dynaaminen ja urheilullinen elämäntapa. Saat modernin ja trendikkään tyylin, eikä sinun tarvitse olla urheilutähti saadaksesi aktiivisen uuden ilmeen Nike-aurinkolaseilla. Nike-aurinkolasit ovat luotettavat, käyttömukavat ja tyylikkäät, ja tarjoavat tietenkin lisäksi täydellistä näöntarkkuutta säästä riippumatta. Nike-aurinkolasit sopivat urheiluun ja vapaa-aikaan, ja ovat tärkein asusteesi.

Klassikkomalli on Nike Debut EV 0573 223. Niissä on punertavan tummanruskeat ovaalit linssit ja kokokehys. Voit käyttää näitä aurinkolaseja kaikissa tilanteissa. Ne sopivat niin shoppailuun, pyöräilyyn kuin rannalla löhöilyyn. Se on tyypillisen tyylikäs malli nykyisestä Nike-mallistosta. Veer-malliston aurinkolasit ovat nyt todella pinnalla. Urheilulliset kehykset ja pienet linssit antavat aurinkolaseille tyylikkään ja trendikkään ilmeen. Pienet ja ergonomisesti muotoillut sangat kaartuvat pääsi ympärille mahdollistaen täydellisen istuvuuden. Loistava kesäasuste!

Valitse oma suosikkimallisi ja tutustu siihen tarkemmin sen omalla tuotesivulla. Voit nähdä useita kuvia ja jopa 360 asteen näkymän, joten voit tutustua uusiin Nike-aurinkolaseihisi tarkemmin jokaisesta kuvakulmasta! Ja mikä parasta: verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme näet, mitkä aurinkolasit sopivat kasvoihisi parhaiten. Voit sovittaa aurinkolaseja kätevästi omassa kodissasi. Muista, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Nike-aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 30 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.