Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(84)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/84

Bottega Veneta: silmä- ja aurinkolaseja, jotka täyttävät korkeimmatkin vaatimukset

Muotia ja asusteita Italiasta: aina tervetulleita! Rakastettu Bottega Veneta perustettiin vuonna 1966 Venetsiassa, ja merkki on tunnettu etenkin korkealaatuisista nahkatuotteistaan. Victoria ja David Beckhamin kaltaiset tähdet esiintyvät säännöllisesti Bottega Venetan punoslaukkujen kanssa ja kantavat siten oman osansa brändin menestyksen eteen. Merkin ainutlaatuiseen valikoimaan kuuluu myös naisten ja miesten korkealaatuisia asusteita, kuten silmä- ja aurinkolaseja. Mallit ovat moderneja, ajattomia ja elegantteja, ja niistä huokuu rakkaus yksityiskohtiin. Osta nyt halutut Bottega Veneta -mallit Mister Spexiltä ja nauti luksuksesta.

Bottega Veneta -aurinkolasit: yksinkertaista eleganssia

Vaikka Bottega Venetan aurinkolaseja onkin saatavilla eri värisiä, muotoisia ja tyylisiä, kaikilla malleilla on yksi yhdistävä tekijä: ne ovat uskomattoman elegantteja. Korkealaatuiset materiaalit, selkeät linjat ja johdonmukainen muotokieli viestittävät maailmalle seuraavan sanoman: tiedämme, mitä edustamme ja olemme ylpeitä siitä. Suositut klassikot, kuten cateye-aurinkolasit, pilottiaurinkolasit ja Browline-mallit ovat tunnusomaisia kauden mallistolle ja todistavat, että erinomainen suunnittelu on ajatonta. Vaaleat tai kirkkaat värit, jännittävät kuviot tai kullanväriset yksityiskohdat antavat kehyksille ainutlaatuisen ilmeen ja korostavat kantajansa yksilöllistä makua. Uudenlaiset teknologiat, kuten sankojen päiden luistamattomuus takaavat lisäksi ihanteellisen käyttömukavuuden – myös kuumina hellepäivinä.

Bottega Veneta -silmälasimallisto: tyylikäs ja trendikäs

Toisin kuin aurinkolasit, silmälasit ovat kasvoillamme usein koko päivän. Silmälasien tulee sen vuoksi sopia erilaisiin tyyleihin ja tilanteisiin – olematta kuitenkaan tylsät. Bottega Veneta -silmälaseissa ajaton design yhdistyy ainutlaatuisten ja tyylikkäiden yksityiskohtien kanssa. Huomiota herättävät esimerkiksi merkille tyypillisellä punoskuviolla varustetut sangat ja kehyksen hieman pyöristetty pinta, joka saavutetaan manuaalisen kiillotusmenetelmän avulla. Myös pilottilasien ja pyöreiden lasien kaltaiset klassikot muodostavat oman osansa Bottega Veneta -silmälasikokoelmaa. Voit ostaa suositut silmälasikehykset Mister Spexiltä verkosta. Jotta voit ostaa silmälasit netistä, tarvitset tietokoneen ja tämänhetkiset vahvuutesi, jotka voit tarkistaa silmälasireseptistäsi.

Miten löydän minulle sopivat Bottega Veneta -silmälasit?

Silmälaseja ostaessa on kiinnitettävä huomio moniin eri asioihin. Tehdäksemme ostoprosessista niin nopean, helpon ja vaivattoman kuin mahdollista, olemme kehittäneet perusteellisen suodatustoiminnon. Syötä vain toiveesi, ja me näytämme sinulle kehykset, jotka vastaavat toiveitasi. On tärkeää huomioida seuraavat asiat:

  • Pään leveys. Valitse suodattimista joko kapeat, keskikokoiset tai leveät kasvot tai syötä tämänhetkisten silmälasiesi leveys. Vain oikeanlevyiset silmälasit takaavat ihanteellisen käyttömukavuuden.
  • Silmälasien muoto. Silmälasit voivat olla kapeita, kulmikkaita tai pyöreitä, tai ne voivat olla pilotti-, perhos- tai Browline-malleja. Henkilökohtaisen makusi lisäksi myös kasvojesi muoto ratkaisee mitkä silmälasit sopivat parhaiten juuri sinulle.
  • Kehystyyppi. On makuasia, valitsetko kehyksettömän, koko- vai puolikehyksisen mallin. Mutta myös vahvuutesi vaikuttaa valintaan: jos sinulla on erittäin suuret vahvuudet, kokokehyksinen malli on yleensä paras vaihtoehto, sillä se antaa enemmän vakautta hieman paksummalla kehyksellään.

Korkealaatuista silmälasimuotia Mister Spexiltä

Olitpa sitten etsimässä moniteholaseja, lukulasejapäätelaseja tai urheilulaseja: Mister Spexillä voit valita yli 5000 kehyksen ja lukuisien huippumerkkien välillä. Kiinnostaako sinua, miltä uusimmat trendit näyttävät? Paljastamme ne sinulle silmälasitrendien editoriaalissamme ja aurinkolasitrendien editoriaalissamme. Mister Spexin asiakkaana nautit lisäksi lukuisista eduista:

  • Silmä- ja aurinkolasien sovitus virtuaalisen sovitustyökalun avulla
  • Mahdollisuus tilata maksutta neljät kehykset seitsemäksi päiväksi kotisovitukseen
  • Kokenut ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään henkilökohtaisesti
  • 30 päivän palautusoikeus

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo