Kesää sylin täydeltä

Rantaloma

Urlaub am Strand
Urlaub am Strand
Haluatko maata rannalla, nauttia raikkaasta merituulesta kasvoillasi ja uppoutua hyvään kirjaan? Täyttä rentoutumista ja mielestämme myös kaikkien aikojen suosikki. Aivan kuten eniten myydyt mallimmekin – jokaiselle auringonpalvojalle löytyy omansa.
Matkusta tyylillä

Kaupunkiloma

Kaupunkiloma
Kaupunkiloma
Rakastatko vaellella kaduilla, imeä itseesi kaupungin sykettä ja nauttia kulttuuritarjonnasta? Sopiva asuste ei tietenkään saa puuttua matkasta. Halusitpa sitten tutustua Milanoon vaaleanpunaisten linssien läpi tai sukeltaa Pariisin taidemaailmaan elegantissa mustassa – valinta on sinun.
Aina aktiivinen

Ulkoiluloma

Urheilulliset aurinkolasit
Urheilulliset aurinkolasit
Haikailetko ennemminkin luontoon ja vuorten korkeuksiin, olipa sää mikä tahansa? Ain’t no mountain high enough! Meillä on kaikenlaisiin ulkoilmaseikkailuihin ja jokaiselle aktiivilomailijalle sopivat aurinkolasit. Mottomme kuuluu: kestävät, urheilulliset ja aina tyylikkäät.
Kesän rytmejä ja upeita aurinkolaseja

Festariloma

Festariloma
Festariloma
Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen se tekee vihdoin paluun: festarikesä! Etkö malta odottaa, että pääset heittäytymään väkijoukkoon selkäytimessä asti tuntuvan rytmin tahdissa? Sopivat aurinkolasit eivät tietenkään saa puuttua matkasta. Tutustu musiikintäyteiseen minilomaasi sopiviin suosikkeihimme – ne ovat yhtä värikkäitä ja rohkeita kuin festivaalitkin.

Tutustu suureen aurinkolasivalikoimaamme

Aurinkolasit kaikille
Naisten aurinkolasit

Naisten aurinkolasit

Löydä lisää
Miesten aurinkolasit

Miesten aurinkolasit

Löydä lisää
10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo