Mitä enemmän shoppailet, sitä enemmän säästät – säästä nyt jopa 25 %¹

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(168)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/168

Dolce & Gabbana Mister Spexin nettikaupassa

Vuonna 1985 Legnanossa, pienessä Pohjois-Italialaisessa kaupungissa Milanon lähellä, muotisuunnittelijat Domenico Dolce ja Stefano Gabbana perustivat muotimerkin Dolce & Gabbana. Alun perin suunnittelukonsultaationa tunnettu yritys laajeni nopeasti edeten yhdeksi maailman tunnetuimmista muotitaloista. Domenico Dolce osoitti lahjakkuutensa ja kiinnostuksensa muotia kohtaan kuuden vanhana, kun hän suunnitteli omat vaatteensa. Ensimmäinen yhteinen kokoelma, joka esitettiin Milanon muotiviikoilla, oli valmis vain vuosi Dolce & Gabbana perustamisen jälkeen. Tätä seuranneena vuonna merkin ensimmäinen liike avattiin muodin pääkaupunkiin. Pian tämän jälkeen merkki allekirjoitti sopimuksen Kashiyama Groupin kanssa ja avasi ensimmäisen liikkeensä Japaniin. Kansainvälinen sopimus nosti kaksikon maailman maineeseen.

Kun Madonna käytti luksusmerkin vaatteita Truth or Dare -filmin ensi-illassa, Dolce & Gabbana saavuttivat lisää kansainvälistä näkyvyyttä. Siitä lähtien poptähti ja merkki ovat tehneet monta vuotta yhteistyötä. Madonnan Girlie Show -esitystä varten Dolce & Gabbana suunnitteli hänelle 1500 asua. Myös muut tähdet, kuten Kylie Minogue, Ben Affleck, Selena Gomez, Adien Brody ja Helen Mirren, ovat merkin suuria kannattajia. Muusikotkin nauttivat Dolce & Gabbana palveluksista: Missy Elliot, Beyoncé ja Bruno Mars ovat myös tilanneet pukunsa tältä luksusmerkiltä. Vuodesta 2004 lähtien Italian maajoukkue on pukeutunut Dolce & Gabbana ja Milanon muotiviikoista onkin tullut merkin toinen koti, jossa se esittelee tyylikkäät luomuksensa vuosittain.

Vuonna 1994 Domenico ja Stefano perustivat rinnakkaislinjan merkilleen, nimeltään Dolce & Gabbana, joka on suunnattu nuoremmille asiakkaille. Merkki nauttii kulttistatuksestaan niin Italiassa kuin muuallakin maailmassa, ja se omistaa liikkeitä ympäri maailmaa muun muassa Pariisissa, New Yorkissa, Dubaissa, Jakartassa, Hong Kongissa ja San Paolossa. Dolce & Gabbana on saanut tunnustusta monesti sen omintakeisesta tyylistä.

Luksusmerkki ei luo vain menestyksekkäitä muotiluomuksia, vaan tuottaa myös koruja, kenkiä, asusteita sekä silmä- ja aurinkolaseja. Koruvalikoima pitää sisällään 80-osaisen sarjan rannekoruja, kaulakoruja, korunauhoja ja muita koruja koristeltuna aidoilla jalokivillä. Valikoima houkuttelee luokseen sen ajattomuuden ja kestävien materiaalien vuoksi.

Pyöreät muodot ja mielenkiintoinen kuviointi koristaa värikästä silmälasimallistoa. Jokaiset silmälasit on nähtävissä ja tarkasteltavissa nettikaupassamme kattavalla 360 asteisella näkymällä. Etsit sitten klassista tai näkyvämpää tyyliä, Dolce & Gabbana tarjoaa laajan valikoiman eri vaihtoehtoja ja yhdistelmiä, jotta voit löytää juuri sinun tyyliisi sopivat lasit. Dolce & Gabbana – ajatonta luksusmuotia unohtumattomiin hetkiin!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo