Hometrial

Näin ostat silmälasit netistä

Silmälasien ostaminen meiltä on helppoa. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää löytääksesi uudet silmälasit.


Tutustu nyt

Kuinka se toimii 4 vaiheessa:

1. Valitse neljä kehystä.

2. Kotisovituksen aika on 7 päivää

3. Tilaa silmälasit omilla korjausarvoillasi

4. Silmälasisi ovat nyt valmiit!


Näin se toimii:


1. Valitse neljä kehystä.

Löysitkö kehyksiä, joita haluaisit sovittaa kotona? Hienoa! Valitse enintään neljä kehystä ja paina nappia “Sovita kotona” jokaisen kehyksen omalla tuotesivulla. Lähetämme tilauksen sinulle 2-5 arkipäivän kuluessa, täysin maksutta!

Brillen zur Anprobe

10 Tage zu Hause anprobieren

2. Kotisovituksen aika on 7 päivää

Kun kotisovituspaketti on saapunut postitoimistoosi, on sinulla yhteensä 7 päivää aikaa kokeilla kehyksiä kotona täysin maksutta. Kysy ystävien ja perheenjäsenten mielipideitä tai ota itsestäsi loputon määrä selfieitä oikean päätöksen tekemiseksi. Muista postittaa kotisovituspaketti takaisin meille 7 päivän kuluessa paketin mukana tulevan palautustarran avulla. Helppoa!


3. Tilaa silmälasit omilla korjausarvoillasi

Kun olet löytänyt täydelliset kehykset, voit tilata ne suoraan nettisivuillamme voimassaolevan silmälasireseptin avulla. Kirjaudu sisään tilillesi tai luo tili napsauttamalla "kaipaatko salasanaa" nappulaa. Tilaus käsitellään heti kotisovituspakettimme saavuttua varastollemme. Jos et löydä mieleistäsi kehystä ensimmäisestä kotisovituspaketista, voit aina tilata uuden, kunnes löydät juuri sinulle sopivat kehykset.

Werte & Gläser bestimmen oder 4 neue Modelle wählen

30 Tage Geld-zurück-Garantie

4. Silmälasisi ovat nyt valmiit!

Saat uudet silmälasisi kotiin 5-14 arkipäivän kuluessa, heti kun optikkomme ovat asentaneet linssit kehyksiin ja tehneet lopullisen laatutarkistuksen Berliinin työpajallamme. Jos kuitenkin tulet katuma päälle, sinulla on aina 30 päivän palautusoikeus. Edellytyksenä on ainoastaan, että tuote palautetaan alkuperäiskunnossa.

Nyt on aika etsiä sinulle täydelliset kehykset!


Usein kysyttyä kotisovituksesta


Mitä kehysten kotona sovittaminen maksaa?

Ei mitään! Kotisovituksen yhteydessä rekistöröimme yhteystietosi ja luomme passiivisen laskun, jonka loppusumma vastaa kehysten alkuperäishintaa. Tämä ei siis ole tavallinen lasku, vaan passiivisessa tilassa oleva lasku normaalin, aktiivisena olevan laskun sijaan. Passiivinen lasku toimii lainattavien kehysten takuuna. Kun palautat kehykset, poistamme tämän laskun.

Kuinka kauan voin pitää kehyksiä kotona?

7 päivän kotisovitusaika alkaa kun pakettisi on saapunut postin toimipisteeseen. Suosittelemme siksi että noudat pakettisi mahdollisimman pian.

Mitä tapahtuu, jos palautan kotisovituspaketin myöhässä?

Mikäli kehyksiä ei ole palautettu Mister Spexille 7 päivän kuluessa vastaanottamisesta, oletamme, että haluat pitää kehykset. Jos kehykset ovat jo matkalla varastollemme ja odotat vain palautusvahvistusta, korjaamme laskun tilan asiakastililläsi. Yleensä jäljellä oleva summa kumotaan.

Mistä lähtien 30 päivän avoin kauppa lasketaan?

Kotisovitusta koskien 30 päivän avoin kauppa katsotaan alkavaksi siitä päivästä, jolloin vastaanotat tuotteet. Näin ollen voit 30 päivän ajan palauttaa tuotteet Mister Spexille ja saada rahasi takaisin. Tuotteiden on oltava vahingoittumattomia ja alkuperäiskunnossa.

Minkälainen linssi sovitettavissa kehyksissä on?

Yksinkertaiset muovilinssit ilman vahvuuksia, joissa yleensä on kehyksen valmistajan logo. Kun olet valinnut haluamasi silmälasit, voit tilata ne omilla vahvuuksillasi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle uudet kehykset, joissa on juuri sinun silmillesi valmistetut saksalaiset laatulinssit.

Milloin saan silmälasit omilla vahvuuksillani?

Kun olet valinnut mitkä kehykset haluat, lähetä ensin kotisovituspaketti takaisin meille. Kotisovituspalauksesi saapumisesta 5-14 arkipäivän kuluessa saat uudet silmälasisi kotiin.

Vinkki:Heti kun olet valinnut haluamasi silmälasit, tee niille uusi, erillinen tilaus nettisivuillamme, jotta saat ne nopeammin.

Voinko kokeilla myös aurinkolaseja kotona?

Valitettavasti kotisovituspalvelu koskee vain silmälaseja, ei aurinkolaseja. Voit kuitenkin tehdä tavallisen tilauksen ja kokeilla vaikka useampia aurinkolaseja, sillä sinulla on käytössäsi 30 päivän avoin kauppa. Lähetä aurinkolasit, joita et halua pitää takaisin vahingoittumattomina ja alkuperäiskunnossa tämän ajanjakson sisällä, niin saat rahasi takaisin.

Seuraava koskee 7 päivän kotisovitus-ajanjaksoa. Tilaus on täysin maksuton ja Klarna luo passiivisen laskun lepotilaan tilauksen loppusummalle. Mikäli haluat pitää yhdet tai useammat kehykset, lasku aktivoituu 14 päivän kuluttua. Jos haluat palauttaa kehykset sekä tilata yhdet tai useammat silmälasit, lasku päivittyy ja siihen aktivoituu tilauksen uusi hinta. Jos et löytänyt haluamiasi kehyksiä, voit aina tilata uuden kotisovituspaketin.


Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo