adidas Originals

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
126 Tulokset

Adidas Originals Mister Spexillä

Suunniteltu niin miehille kuin naisillekin, Adidas Originals -valikoima on täydellinen piristys ruiske perinteiseen muotiin. Perustamisestaan vuodesta 1949 lähtien saksalainen urheilumerkki Adidas on noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista urheiluun liittyvistä muotimerkeistä. Istuvista, luotettavista ja innovatiivisista tuotteistaan tunnettu merkki tarjoaa nyt kaikille ulkoilun ja urheilun ystäville ehdottoman ykkösvalikoiman aurinkolaseja. Adidas Originals antaa retrolookille ja perinteisille tyyleille hauskan, modernin käänteen, mukaan lukien kaikki vintage aviator-kehyksistä wayfarer- ja boho-malleihin. Leikkisän ja kirjavan väripalettinsa ansiosta nämä kehykset näyttävät hyviltä niin rannalla, kotona, tenniskentällä kuin festareillakin.

Lisää hieman sporttiluksusta tyyliisi Adidas Originals -aurinkolaseilla. Juhlit sitten aamun pikku tunneille asti tai vietät mukavan päivän ystävien kanssa, tämä valikoima takaa lasit, jotka sopivat joka tilanteeseen, asuun ja tyyliin. Adidas-merkin tunnistaa sen kuuluisasta logosta, joka on esillä myös merkin aurinkolaseissa. Sävytetyt linssit tuovat oman lisänsä festari-lookkiin ja ne näyttävät erityisen hyvältä kaksiväristen tai valuvärjättyjen kehysten kanssa. Tai jos haluat hieman hillitymmän lookin, voit valita lasit maanläheisistä, neutraaleista sävyistä. Tämä valikoima sisältää myös klassiset aviator-mallit päivitetyissä versioissa modernilla tyylillä höystettynä. Pyöreät ja soikeat kasvot hyötyvät eniten näistä malleista, kuten myös perinteisestä wayfarer-mallista, jotka luovat kasvoihin kontrastia ja raamit. Neliön muotoisille kasvoille taas sopivat paremmin hieman pyöreämmät kehykset, jotka pehmentävät leuan ja kasvojen linjoja. Mikä parasta, monet tämän malliston aurinkolaseista on tilattavissa voimakkuuksilla tai monitehoina.

Jos olet etsimässä uusia silmä- tai aurinkolaseja, mikset liittyisi 1,5 miljoonan tyytyväisen asiakkaan joukkoon, jotka luottavat Mister Spexin palveluihin? Meillä on yli 6000 kehystä 100 johtavalta muotimerkiltä ympäri maailmaa, kaikki saatavilla nettikaupastamme. Löydettyäsi sinua kiinnostavat kehykset, voit helposti sovittaa niitä 3D-ohjelmallamme. Lataat vain kuvasi tai kytke webbikamera päälle, niin saat käyttöösi ohjelman, jonka avulla näet miltä lasit näyttävät päälläsi. Kun olet päättänyt, lähetämme uudet lasisi sinulle seurantanumerollisella paketilla ja sinun pitäisi vastaanottaa ne muutaman päivän sisällä. Mutta ennen kaikkea haluamme, että olet tyytyväinen siihen miltä uudet lasisi tuntuvat, ei vain siihen miltä ne näyttävät. Jos siis jostain syystä muutat mielesi, voit palauttaa lasit meille ilmaiseksi 30 päivän sisällä. Tiesitkö, että voit myös tilata neljät kehykset kotiin sovitettavaksi seitsemän päivän ajaksi täysin ilmaiseksi? Kaikkiin silmälaseihimme kuuluu kestävät, heijastamattomat, UV-suojatut linssit vakiona. Kokeile jo tänään ja uudista tyylisi!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo