Aurinkolasit

Nike Aurinkolasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
49 Tulokset

Osta Nike-aurinkolasit verkossa Mister Spexiltä

Jos etsit tyylikkäitä aurinkolaseja, jotka kestävät aktiivisen elämäntyylisi, Nike-aurinkolasit Mister Spexillä ovat loistava valinta. Huolitellut ja modernit Nike-aurinkolasit tuovat asuusi tyyliä ottaen myös huomioon urheilijan vaatimukset. Löydä sopivat lasit Mister Spexiltä uskomattoman edulliseen hintaan.

Nike-aurinkolasit auttavat sinua suoriutumaan tyylillä

Nike-brändi symboloi taitoa ja kestävyyttä, joten voit olla varma, että Nike-aurinkolasit tarjoavat viimeisintä urheilulasiteknologiaa. Brändin aurinkolasit silmilläsi voit harjoitella itsevarmuudella ja maksimaalisella mukavuudella kaikissa sääolosuhteissa. Nike edustaa laatua ja innovaatioita, ja brändin suhahduslogo tunnetaan ympäri maailman.

Nike-aurinkolasit ovat rohkea valinta myös silloin, kun et urheile. Käytä niitä osana huoletonta rantatyyliäsi, grillatessasi terassilla tai ollessasi asioilla kaupungilla. Meiltä löydät upean Nike-aurinkolasivalikoiman, josta löytyy eri väriyhdistelmiä ja kehysmalleja. Kaikissa Nike-aurinkolaseissa on laadukkaat linssit, jotka tarjoavat korkeatasoisen UV-suojan. Jos etsit ylimääräistä suojaa heijastuksia vastaan erityisesti vesiurheiluun tai autolla ajamiseen, kannattaa tutustua malleihin, joissa on polarisoidut linssit.

Verkko-ostosten teko on kätevää ja tehokasta Mister Spexillä

Löydät uudet Nike-aurinkolasit helposti ja nopeasti Mister Spexiltä. Käyttämällä hakusuodattimia pystyt rajaamaan hajutulostasi helposti esimerkiksi kasvojen muodon perusteella. Valitse kasvojen muoto, joka parhaiten vastaa omia piirteitäsi – soikea, pyöreä, sydämenmuotoinen tai neliö – ja löydät suosittelemamme vaihtoehdot.

Voit myös rajata hakua koon, muodon, hinnan ja moneen muun kriteerin mukaan.

Kun olet löytänyt muutamat kiinnostavat kehykset, kokeile niitä virtuaalisesti ! Digisovitus-työkalumme on erittäin helppokäyttöinen. Käytä mobiililaitteesi kameraa ja ota kuva itsestäsi. Voit sovittaa mitä tahansa Nike-aurinkolasimallia ennen tilauksen tekoa. Voit halutessasi ladata myös jo valmiin kuvan. Kumpikin tapa auttaa sinua löytämään kasvoillesi täydellisesti istuvat aurinkolasit! Tarjoamme ilmaisen toimituksenyli 49 €:n arvoisille tilauksille.

Osta must have -asuste urheiluun ja vapaa-aikaan – löydät Nike-aurinkolasit Mister Spexiltä

Nike-aurinkolasit sopivat kaikenlaiseen urheiluun ja ovat myös oleellinen vapaa-ajan asuste. Mister Spexiltä löytyy aurinkolasit niin innokkaille urheilijoille kuin sporttisesti pukeutuville. Tutustu kattavaan Nike-aurinkolasivalikoimaamme ja löydä ihanteelliset lasit jo tänään. Kun tilaus lähetetään sinulle, saat sähköpostitse lähetystunnuksen tilauksen seuraamista varten. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa eri vaiheissa.

Jos sääennuste lupaa auringonpaistetta, älä epäröi, vaan tilaa omat Nike-aurinkolasit Mister Spexiltä. Hyödyt myös näistä eduista:

  • Ilmainen toimitus yli 49 €:n arvoisille tilauksille

  • Palautusoikeus

  • Ystävällinen ja kokenut asiakaspalvelutiimi, joka on valmiina auttamaan

  • Virtuaalinen sovitus tekee aurinkolasien ostamisesta vaivatonta

  • Upea valikoima Nike-aurinkolaseja useissa eri väreissä ja malleissa

Aktiivinen elämäntyyli odottaa. Osta Nike-aurinkolasit nopeasti ja kätevästi Mister Spexin verkkokaupasta.

    10%

    Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

    Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

    Maksutavat

    Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

    Toimitustavat

    posti Logo

    Turvallinen ostospaikka

    Suomenvarmakauppa Logo