Versace

Versace
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
117 Tulokset

Versace Mister Spexillä

Sanotaan, että kreikkalaiset ja roomalaiset rauniot, joissa Gianni Versace leikki lapsena, ovat hänen brändinsä maailmankuulun Medusa-logon inspiraatio. Versace aloitti suunnittelijauransa pienenä muotihankkijana äitinsä mekkokaupassa. Hän lanseerasi Versace-brändin vasta vuonna 1978, mutta sitä ennen hän oli työskennellyt jo kokonaisen vuosikymmenen menestyksekkäänä freelance-muotisuunnittelijana johtaville muotitaloille.

Hän avasi ensimmäisen Versace-myymälän Milanoon vain vuosi myöhemmin sekä lanseerasi ensimmäisen prêt-à-porter-malliston. Alusta lähtien Versacen hienostunut design sai innostuneen vastaanoton varakkaiden keskuudessa. Vuosien mittaan useat korkean tason julkisuuden henkilöt toimivat Varsacen huippumenestyneen brändin malleina. Versacen kasvoina toimivat esimerkiksi prinsessa Diana, Michael Jackson, Madonna, Elton John ja todella monet muut. Versacen menestys oli sellaista, että hän pystyi lopulta ottamaan riskejä, joita kukaan muu suunnittelija ei olisi uskaltanut ottaa. Hän esimerkiksi toi denimin catwalkille sekä oli merkittävässä osassa metroseksualisoimassa miesten muotia. Kun Versace murhattiin Miamissa vuonna 1997, hänen siskonsa Donatella Versace otti muoti-imperiumin vastuulleen. Hän antoi Versacelle onnistuneesti uuden suunnan. Brändi tarjoaa yhä haute couture -muotia, mutta keskittyy nyt hillittyyn eleganssiin ja naiselliseen tyyliin.

Versacen pääkonttori sijaitsee nykyään Euroopan muotipääkaupungissa Milanossa. Versace myy lukuisissa myymälöissään ympäri maailman naisten ja miesten muotia, koruja, tuoksuja, kosmetiikkaa sekä korkealuokkaisia kodin kalusteita. Yrityksen monet eri merkit tarjoavat myös käsilaukkuja, kenkiä, silmä- ja aurinkolaseja sekä monia muita ensiluokkaisia tuotteita.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo