5 syytä valita Mister Spex

5 syytä valita Mister Spex

Koti ei ole koskaan ollut yhtä tärkeä kuin nyt. Tämän vuoksi voit käyttää kaikkia verkkopalveluitamme helposti ja turvallisesti kotoa käsin. Tilaa uudet silmälasisi netistä nyt - nopeasti toimitettuna ja 100 % asiakastyytyväisyydellä taattuna.

5 syytä valita Mister Spex

1. Sovita ensin, maksa myöhemmin

Olemme aina auki - voit sovittaa haluamiasi kehyksiä milloin vain netissä sovituspalvelumme avulla. Voit myös tilata kehyksiä sovitettavaksi kotona – täysin ilmaiseksi ja ilman velvoitusta tilaukseen.

2. Löydä juuri sinulle sopivat lasit laajasta valikoimastamme

Etsit sitten suosittuja merkkejä, ainutlaatuisia laseja tai tiettyä mallia, löydät varmasti haluamasi valikoimastamme. Autamme mielellämme myös lasien valinnassa: Inspiraatio-osio on aina päivitetty uusimmilla trendeillä, mukaansatempaavilla ideoilla sekä vastauksilla tärkeimpiin kysymyksiin.

Löydä juuri sinulle sopivat lasit laajasta valikoimastamme
Me tiedämme mitä teemme

3. Me tiedämme mitä teemme

Emme ole tyytyväisiä ennen kuin sinä olet täysin tyytyväinen uusiin laseihisi. Asiakaspalvelumme pitää huolen, että saat asiantuntevaa asiakaspalvelua ja vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

4. Laadukkaiden silmälasien ei tarvitse olla kalliita.

Ostaessasi meiltä, tiedät tarkasti mitä silmälasien linssit maksavat. Esimerkiksi korkealaatuiset peruslinssit sisältyvät aina kehysten hintaan. Tämä on mahdollista keskitettyjen työvaiheiden ansiosta.

Laadukkaiden silmälasien ei tarvitse olla kalliita
Ei riskejä

5. Ei riskejä

Takaamme sinulle aina 30 päivän palautusoikeuden, kun tilaamasi tuote on alkuperäiskunnossa. Voit siis tilata lasit kotiin asti sovitettavaksi ja palauttaa ne, mikäli et ole täysin tyytyväinen.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo