HUMPHREY´S Aurinkolasit

HUMPHREY´S
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
35 Tulokset

Humphrey´s Eyewear-aurinkolasit

Trendikkään ja raikkaan nuorekkaan Humphrey´s Eyewear-tuotemerkin aurinkolasit sopivat kaikille, jotka haluavat näyttää oman yksilöllisen tyylinsä. Tuotemerkin takana on tunnettu Eschenbach-yritys, joka on valmistanut huippulaadukkaita optisia laitteita ja silmälaseja vuodesta 1913 alkaen. Brändi on suunniteltu nuorille, jotka haluavat kulkea omia polkujaan ja olla oman elämänsä sankareita. Siksi Humphrey´s Eyewear on tietoisesti kääntänyt selkänsä valtavirralle ja hurmaa ihanan epätavallisilla ja itsevarmoilla designeillaan. Ei siis ole ihme, että nykyisestä aurinkolasimallistosta erottuu erityisen hyvin yksi seikka: uskomaton monipuolisuus! Luovuus ja muotoilu ovat ja pysyvät tuotemerkin kiistattomina vahvuuksina.

Humphrey´s Eyewear-aurinkolaseille antavat persoonallisen ja uniikin luonteen laaja valikoima upeita värejä, runsas joukko muotoja sekä yksityiskohtien huomioiminen suunnittelussa. Humphrey´s Eyewear tarjoaa vaikuttavan monipuolisen valikoiman täydellisen trendikkäitä malleja, haluat sitten rannalle tai kaupunkikävelylle sopivat, ihanan elegantit, klassisen tyylikkäät tai hieman eriskummalliset aurinkolasit. Ja täydellinen tapa varmistaa, ettet jämähdä tavanomaiseen, on pysyä uskollisena tuotemerkin lyhyelle ja ytimekkäälle iskulauseelle, joka on: Ole erilainen. Käytä verkkopohjaista sovitustyökaluamme löytääksesi nopeasti ja helposti sinulle parhaiten sopivat Humphrey’s-aurinkolasit, tai hyödynnä tarjoamaamme ilmaista toimitusta sovittaaksesi valitsemiasi malleja kotona.

Mister Spexin tarjoama Humphrey’s-aurinkolasimallisto sisältää linssin kovapinnoitteen valikoiduilta optikoilta. 30 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi Mister Spexille 30 päivän sisään tilauksen tekemisestä ja joko vaihtaa tuotteen laajan mallistomme toiseen malliin tai saada tuotteen hinnan takaisin. Sano ei traditiolle ja kyllä jännittävälle elämäntyylille! Ihmisille, jotka eivät kulje valtavirran mukana, joilla on omia ideoita, jotka ovat omia itsejään.

Aivan kuin Humphrey´s Eyewear Eyewear! Epätavallisella ja itsevarmalla designillaan tuotemerkki vastaa näiden voimakkaiden ihmisten vaatimuksiin, jotka sanovat "Ole erilainen" Humphrey´s Eyewear Eyewear -mallistolla. Ole erilainen Humphrey‘s tarjoaa aurinkolasit, jotka eivät ole liian ehdottomat. Jokainen malli edustaa klassista mallia ja muuttaa sen pienillä muutoksilla uudenlaiseksi designiksi, joka tekee valitsemisesta vaikeaa. Saatavilla on nörttimäisiä ja retrohenkisiä malleja sekä malleja, joiden aisoissa on hulluja kuviota. Humphrey’s tarjoaa ehdottomasti trendikkäimpiä malleja. Ole erilainen! Tämä tuotemerkin lyhyt ja ytimekäs motto kuvaa todennäköisesti trendikästä ja raikkaan nuorekasta Humphrey’s-tuotemerkkiä parhaiten. Trendikkään ja raikkaan nuorekkaan Humphrey´s Eyewear-tuotemerkin aurinkolasit sopivat kaikille, jotka haluavat näyttää oman yksilöllisen tyylinsä.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo