Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Tooriset linssit

Tooriset linssit

  • Nopeat toimitukset
  • Mahtavan edulliset hinnat
  • Voittamaton asiakaspalvelu

Kategoria

Käyttöaika

Tuotemerkki

Valmistaja

Hinta, €

14

Tooriset linssit

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Osta tooriset piilolinssit verkosta Mister Spex Suomesta

Tooriset linssit auttavat korjaamaan taittovirhettä ja hajataittoisuutta (astigmatismi). Toorisia linssejä on saatavilla sekä kertakäyttölinsseinä, kuukausilinsseinä että ympärivuorokautiseen käyttöön. Astigmatismi johtuu usein sarveiskalvon epätaisesta kaarevuudesta, jonka seurauksena silmällä on eri taittovoima eri suunnissa.

Alla tuotevalikoimamme tooriset linssit mm. seuraavilta merkeiltä: Focus Dailies Toric, Focus Toric Visitint, PureVision Toric, Frequency Xcel Toric, Proclear Compatibles Toric, Acuvue Advance Astigmatism sekä Biomedics Toric.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.