Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Näin se toimii


Ensimmäiset vaiheet: Suodata ja löydä kehyksesi.

Mister Spexistä voit valita yli 3000 kehyksen joukosta. Verkkopohjaisten suodatusvaihtoehtojen ansiosta löydät nopeasti ja helposti valikoiman silmälaseja, jotka sopivat parhaiten omaan makuusi. Suodatintoimintoja käyttämällä sinulla on 50 kertaa parempi mahdollisuus löytää omiin tarpeisiisi sopivat silmälasit.


Sovita verkossa.

Sitten alkaa hauskuus: Voit sovittaa haluamiasi silmälaseja käyttämällä verkkokameraa (3D-sovitus) tai omaa valokuvaasi (Sovita nyt verkossa).


Omat reseptitietosi.

Kun olet valinnut silmälasit,syötä tilaukseen reseptitietosi ja suorita tilaus loppuun.

Reseptitietojen tulkitseminen


Uudet silmälasisi!

8-15 arkipäivän kuluessa saat upouudet silmälasit omilla vahvuuksillasi. Etkö ole varma valinnastasi? Sinulla on 90 päivän palautusoikeus, jos muutat mielesi.

Tarvitsetko apua?

Löydä uudet silmälasit

 

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.