Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Näin se toimii


Ensimmäiset vaiheet: Suodata ja löydä kehyksesi.

Mister Spexistä voit valita yli 3000 kehyksen joukosta. Verkkopohjaisten suodatusvaihtoehtojen ansiosta löydät nopeasti ja helposti valikoiman silmälaseja, jotka sopivat parhaiten omaan makuusi. Suodatintoimintoja käyttämällä sinulla on 50 kertaa parempi mahdollisuus löytää omiin tarpeisiisi sopivat silmälasit.


Sovita verkossa.

Sitten alkaa hauskuus: Voit sovittaa haluamiasi silmälaseja käyttämällä verkkokameraa (3D-sovitus) tai omaa valokuvaasi (Sovita nyt verkossa).


Omat reseptitietosi.

Kun olet valinnut silmälasit,syötä tilaukseen reseptitietosi ja suorita tilaus loppuun.

Reseptitietojen tulkitseminen


Uudet silmälasisi!

8-15 arkipäivän kuluessa saat upouudet silmälasit omilla vahvuuksillasi. Etkö ole varma valinnastasi? Sinulla on 90 päivän palautusoikeus, jos muutat mielesi.

Tarvitsetko apua?

Löydä uudet silmälasit

 

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.