Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt
Marc jacobs
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Marc Jacobs Silmälasit

(89)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/89

Marc Jacobs -silmälasit

Marc Jacobs unelmoi muotisuunnittelijan ammatista jo pienenä. Hänen unelmansa toteutui, ja hän on nykyisellään muotimaailman suuri suosikki. Kauniin ja ruman, täydellisen ja epätäydellisen yhdistelmillä hän asettaa joka sesongilla uusia trendejä, jotka leviävät ympäri maailman. Hänen kulttiluomuksensa rikkovat rajoja. Yllättävät yksityiskohdat tarjoavat ylellisen tunnun. Marc Jacobs yhdistää vaikuttavasti tyylikkäitä komponentteja vintage-tyylistä leikkisiin elementteihin ja retrovaikutelmaan. Jacobs suunnittelee menestyksekkäille miehille ja naisille suunnattujen muotimallistojen lisäksi erilaisia asustemallistoja. Nämä sisältävät kaksi kehysmallistoa.

Marc Jacobs -silmälasimallistosta jokainen löytää oman suosikkinsa. Mallisto sisältää ensisijaisesti muovisia malleja. Lisäksi saatavilla on useita muotoja ja värejä. Erottuvat mallit ovat aina hieman retrohenkiset ja vanhanaikaiset, mutta silti äärettömän tyylikkäät ja trendikkäät. Tummat ja lämpimät värit sopivat yhteen. Hopeanvärinen metalli ja muodikas kilpikonnanväri takaavat hienostuneen ja ajattoman tyylin. Marc Jacobs -silmälaseille luonteenomaista on niiden ylisuuri tyyli. Isot linssit korostavat silmiä ja tarjoavat optimaalisen näkökyvyn. Laadukkaita materiaaleja yhdistetään mukavaan istuvuuteen erottuvan ja ylellisen lookin saamiseksi. Tämä takaa monet ihailevat katseet. Hopeanvärinen "Marc Jacobs" -teksti täydentää kokonaisuutta.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.