Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Marc Jacobs
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Marc Jacobs Silmälasit

(71)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Marc Jacobs -silmälasit

Marc Jacobs unelmoi muotisuunnittelijan ammatista jo pienenä. Hänen unelmansa toteutui, ja hän on nykyisellään muotimaailman suuri suosikki. Kauniin ja ruman, täydellisen ja epätäydellisen yhdistelmillä hän asettaa joka sesongilla uusia trendejä, jotka leviävät ympäri maailman. Hänen kulttiluomuksensa rikkovat rajoja. Yllättävät yksityiskohdat tarjoavat ylellisen tunnun. Marc Jacobs yhdistää vaikuttavasti tyylikkäitä komponentteja vintage-tyylistä leikkisiin elementteihin ja retrovaikutelmaan. Jacobs suunnittelee menestyksekkäille miehille ja naisille suunnattujen muotimallistojen lisäksi erilaisia asustemallistoja. Nämä sisältävät kaksi kehysmallistoa.

Marc Jacobs -silmälasimallistosta jokainen löytää oman suosikkinsa. Mallisto sisältää ensisijaisesti muovisia malleja. Lisäksi saatavilla on useita muotoja ja värejä. Erottuvat mallit ovat aina hieman retrohenkiset ja vanhanaikaiset, mutta silti äärettömän tyylikkäät ja trendikkäät. Tummat ja lämpimät värit sopivat yhteen. Hopeanvärinen metalli ja muodikas kilpikonnanväri takaavat hienostuneen ja ajattoman tyylin. Marc Jacobs -silmälaseille luonteenomaista on niiden ylisuuri tyyli. Isot linssit korostavat silmiä ja tarjoavat optimaalisen näkökyvyn. Laadukkaita materiaaleja yhdistetään mukavaan istuvuuteen erottuvan ja ylellisen lookin saamiseksi. Tämä takaa monet ihailevat katseet. Hopeanvärinen "Marc Jacobs" -teksti täydentää kokonaisuutta.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.