Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt
Michael Kors
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Michael Kors Silmälasit

(59)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 59/59

Michael Kors -silmälasit

Michael Kors on ilostuttanut muotimaailmaa yksinkertaisen trendikkäällä ilmeellä yli 30 vuoden ajan todistaen, että muoti on parhaimmillaan ja tyylikkäimmillään silloin, kun se on pelkistetyn yksinkertaista. Hänen erittäin laadukas ja ylellinen urheiluvaatemallistonsa sai innokkaan vastaanoton muotimaailmassa ja amerikkalaista minimalismia ja virtaviivaista tyylikkyyttä arvostavien julkkisten keskuudessa. Michael Kors -asustemallisto tuotiin markkinoille vuonna 2011. Mallisto sisältää silmälaseja ja aurinkolaseja ja vangitsee urbaanin muodikkaan tunnun tarjoten yksilöllisiä ja ylellisiä piirteitä yhdessä raikkaan retrovaikutelman kera.

Nykyinen Michael Kors -silmälasimallisto sisältää useita muodikkaita ja perinteisiä versioita. Michael Kors tietää amerikkalaisen muotitietoutensa ansiosta, miten eri muodoilla voidaan leikitellä säilyttäen kuitenkin aina hienon muotokielen. Michael Kors tunnetaan jyrkän vastakohtaisista ja yllättävistä väreistä, jotka antavat silmälaseille uudenlaista muodikkuutta ja sinulle uuden tyylin. Väripaletti vaihtelee kiiltävistä pastellinväreistä ja maanläheisistä ruskean ja vihreän sävyistä villeihin kullanruskeisiin liukuväreihin ja kilpikonnansävyihin. Hillitty kaksisävyinen väri on teema, joka toistuu läpi malliston luoden jännittävän ilmeen. Valitsemastasi mallista riippumatta perinteiset ja pirteät muodot luovat puhdasta glamouria. Silmälaseja piristää myös silmiinpistävä Michael Kors -logo, joka yhdistää kehyksen ja sangat ylellisesti ja tekee elegantin, tyylikkään ja perinteisen vaikutelman.

Kaikki Michael Kors -reseptilasit sisältävät vakiona erittäin kovat muovilinssit. Valittavanasi on lisämaksua vastaan erilaisia linssejä. Tilauksen jälkeen linssisi valmistetaan mahdollisimman pian ja lähetetään sinulle. Lisätietoa hintatakuustamme ja tarjoamastamme 30 päivän palautusoikeudesta on Mister Spexin kotisivun palvelusivuilla. Nykyisen Michael Kors -silmälasimalliston lisäksi löydät Mister Spex -verkkokaupasta silmälaseja monilta muilta tuotemerkeiltä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.