Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Tom Ford
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
 • Pieni
 • Keskikokoinen
 • Suuri
 • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Tom Ford Silmälasit

(148)
 • Tom Ford
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/148

Lasit, jotka sanovat oho: Tom Ford - silmälasit Mister Spexiltä

Muotialalla on vain muutamia, joita rakastetaan kuin Tom Fordia, ja oikeat Tom Fordin lasit voivat todella korostaa tekemääsi tyylivalintaa. Tyylikkäät kehykset, vain sinulle tehdyt linssit, online-sovitustyökalumme ja ilmainen toimitus kaikille yli 49,00 € ostoksille varmistavat, että löydät ne Tom Ford lasit, jotka antavat kaiken tarvitsemasi hintaan, johon sinulla on varaa.

Tom Ford: tuotemerkki, joka huokuu tyyliä

Uransa työskennellessään Guccilla 1990-luvulla aloitettuaan, Tom Fordista on sittemmin tullut valtatekijä omalla tuotemerkillään, joka on tyylin ja ylellisyyden synonyymi. Tom Fordin ikoninen "T" -malli tunnetaan muodissa ympäri maailmaa, ja Tom Ford on lentänyt muotimaailman korkeuksiin saavutuksilla, kuten Daniel Craigin varusteiden suunnittelulla James Bondin roolissa. Olitpa kansainvälinen mysteerinen mies tai nainen, tai vain etsimässä uusia muodikkaita silmälaseja parhaaseen hintaan, Tom Fordin silmälasivalikoima verkkokaupassamme tekee sinuun vaikutuksen.

Tom Ford tunnetaan rikkaiden, maan sävyjen käytöstään laseissa ja vaatetuksessa, mutta hän on myös kuuluisa jännittävistä, ylellisistä kuvioistaan, jotka antavat sinulle joustavuuden poimia hillityt tai rohkeat silmälasit sopimaan muodin tarpeisiisi. Ohuista kehyksistä täydellisiin retro-kehyksiin, Tom Ford tarjoaa jokaiselle jotakin - a meillä on tämä kaikki online-kuvastossamme.

Vahvistetut lasit hinnoilla, jotka sopivat jokaisen budjettiin

Tom Ford -kehyksesi voidaan varustaa vahvistetuilla linsseillä käytettäväksi päivittäisinä laseina tai ne voidaan valmistaa aurinkolaseina. Voit myös saada molempien maailmojen parhaat puolet vahvistetuilla aurinkolaseilla. Huolimatta Tom Ford -lasien mallivalinnastasi, klassisilla linsseillämme on erittäin hyvä heijastumista estävä pinnoite, joka auttaa suojaamaan silmiäsi häikäisyltä. Linssisi valmistetaan tarpeidesi mukaan aurinkolaseillesi seuraavilla vaihtoehdoilla klassisen versiomme lisäksi:

 • Polarisoituina
 • Peilattuina
 • Vahvistettuina
 • Fotokromaattisina

On tärkeää muistaa, että reseptistä riippuen jotkut Tom Ford kehykset eivät ehkä toimi linssin paksuuden vuoksi. Tällaisissa harvinaisissa tapauksissa kuitenkin Tom Ford -lasien valikoimamme ovat riittävän laajat, jotta voimme varmistaa, että voimme saada tyylikkäät kehykset sinun linsseihisi.

Kokeile kaikkia kehyksiä ennen kuin ostat lasisi - maksutta

Tiedämme kuinka tärkeää on, että näet itsesi uusissa Tom Ford -laseissa ennen kuin ostat ne, ja online-sovitustyökalumme on suunniteltu juuri tätä varten. Lataa yksinkertaisesti valokuva tai ota web-kamera käyttöön, ja työkalumme avulla voit kokeilla niin monta paria kuin haluat, missä tahansa miellyttävässä ympäristössä haluat. Näin tiedät etukäteen, että uudet kehykset sopivat kasvoihisi ja tyylisi.

Tarjoamme 90 päivän rahan takaisinmaksutakauksen lisäksi ilmaisen toimituksen kaikissa yli 49,00 € ostoksissa. Selaa Tom Fordin silmälasivalikoimaamme - kuten myös muiden tuotemerkkien kehyksiä - verkkokaupassamme tänään, ja pian alat saada kohteliaisuuksia joka puolelta tyylikkäistä laseistasi!

Oletko vieläkin epävarma siitä, ostatko silmälasit verkossa Mister Spexiltä? Tässä on luettelo palveluidemme kohokohdista:

 • Erittäin kilpailukykyiset hinnat
 • Suurenmoinen asiakaspalvelu
 • Korkealaatuiset linssit UV-suodattimella sisältyvät ostohintaan
 • 90 päivän palautusoikeus
 • ilmainen toimitus jokaiselle tilaukselle, joka on yli 49,00 euroa
 • Innovatiivinen sovitustyökalu tarkoittaa, että voit kokeilla Tom Ford -lasejasi ennen ostamista

Kokeile monipuolista Tom Ford lasikokoelmaa, joka on saatavilla tänään Mister Spexillä, ja aloita maailman katseleminen tyylikkäästi!

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.