Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Tom Ford

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Tom Ford
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Tom Ford Silmälasit

(129)

Tom Ford -silmälasit

Jo itse nimi lupaa luksusta ja tyyliä. Hänen mallistonsa käänsi ikonisella T-viivallaan muotimaailman päälaelleen. Tom Ford ei ole vain vaikutusvaltainen muotisuunnittelija, vaan myös yksi maailman vaikutusvaltaisimmista ihmisistä. Vaikka hänen uransa alkoi 1990-luvulla ja vaikka hän työskenteli valioluokan yrityksessä Guccissa, Tom Fordin aika ei ole vielä ohi. Vuonna 2005 hän toi markkinoille omaa nimeään kantavan tuotemerkin: Tom Fordin. Siitä alkaen häntä on ylistetty muotimaailmassa. Ei ole ihme, että Daniel Craig eli itse James Bond lukeutuu hänen faneihinsa. Itse asiassa Tom Ford suunnitteli henkilökohtaisesti Daniel Craigin asun Quantum of Solace -elokuvaan. Olet sitten kansainvälinen salaperäinen mies tai vain etsimässä silmälaseja, Tom Fordin mallisto tekee sinuun varmasti vaikutuksen.

Tom Ford -silmälasit kääntävät päitä sekä kaduilla että maailman muodin mekkojen muotilavoilla. Tämä pätee sekä tuotemerkin aurinkolaseihin että sen silmälasikehyksiin. Tom Ford keskittää verrattomat ja luovat designinsa klassisiin kokokehysmalleihin, joista huokuu ylellisyyttä ja tyyliä. Tämä näkyy mallien ihastuttavissa väriskaaloissa. Tom Ford käyttää pääasiallisesti täyteläisiä ja lämpimiä maanläheisiä sävyjä, mutta hänet tunnetaan myös jännittävistä kuvioista sekä rohkeista ja dynaamisista designeista. Mallisto sisältää tietenkin myös tyylikkään hillittyjä värejä. Itse kehyksissä ei ole säästelty. Kaikille löytyy varmasti oma mallinsa, haluat sitten hillityn lookin siroilla kehyksillä tai vahvasti nörttimäiset retrohenkiset kehykset. Loistava istuvuus, huippulaatu ja täydellinen käyttömukavuus täydentävät näitä jo muutoinkin upeita kehyksiä.

Valitset sitten minkä tyylin tahansa, Mister Spex toimittaa aina uudet Tom Ford -silmälasisi heijastuksenestopinnoitteella käsiteltyjen muovilinssien kera ilmaiseksi. Jos haluat enemmän, voit saada reseptilinssit lisämaksua vastaan. Voit tietenkin myös yhdistää uudet Tom Ford -kehyksesi sävytettyihin laseihin varmistaaksesi parhaan mahdollisen UV-suojan. Jokainen Mister Spexin malli toimitetaan kotiisi muutaman päivän sisään. Jotta voisimme olla varmoja siitä, että kokemuksesi Mister Spex -verkkokaupasta on mahdollisimman hyvä, tarjoamme 90 päivän palautusoikeuden. Lisätietoa näistä takuista ja muista aiheista on kotisivumme palveluosiossa.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.