Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Tommy Hilfiger

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Tommy Hilfiger
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Tommy Hilfiger Silmälasit

(125)

Tommy Hilfiger -silmälasit

Thomas Jacob Hilfiger loi perustan tunnetulle lifestyle-tuotemerkilleen vuonna 1985 ensimmäisellä todella menestyksekkäällä urheiluvaatemallistollaan. Tommy Hilfiger -tuotemerkissä yhdistyvät huippulaatuinen työtaito, klassiset elementit ja nykytrendit. Näillä on luotu tuotemerkille ominainen amerikkalainen tyyli. Tommy Hilfigerin lookeista huomattavin on tyttömäinen preppy-tyyli, johon on haettu inspiraatiota amerikkalaiskoulujen kampuksista – ja tietenkin perinteinen väriyhdistelmä punainen-valkoinen-sininen.

Tommy Hilfiger soveltaa samoja design-periaatteita silmälasimallistossaan: perinteiset muodot ja värit on tulkittu uudelleen ja saaneet modernin ulkoasun. Mister Spex -verkkokaupassa on tietenkin laaja valikoima uusimpia Tommy Hilfiger -silmälaseja. Löydät todella upeat nörttimäiset lasit suositussa punertavassa tummanruskeassa värissä (tutustu malliin Tommy Hilfiger th 3451) sekä useita kokokehys- ja puolikehysmalleja sekä hengettömiä malleja. Nautitko huomiosta? Muista sitten ehdottomasti tutustua Tommy Hilfiger th 3503 GUN -malliin. Nämä Tommy Hilfiger -silmälasit ovat todellinen katseenvangitsija uniikkien väriensä ja strassikoristelunsa ansiosta. Luo uusi lookisi jo tänään Tommy Hilfiger -silmälaseilla. Suosittelemme, että tutustut kasvojen muotoja koskevaan oppaaseemme selvittääksesi, mitkä Tommy Hilfiger -silmälasit sopivat sinulle parhaiten.

Mitä siis odotat? Osta Tommy Hilfiger -silmälasisi Mister Spexistä jo tänään! Lisätietoa tilaamisesta ja toimituksesta löydät kotisivumme apuosiosta. Tommy Hilfiger -mallistomme lisäksi verkkokaupassamme on useita silmälaseja muiltakin tuotemerkeiltä.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.