Wood Fellas
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

WOOD FELLAS

(89)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/89

Osta Wood Fellas -merkkiset puukehyksiset aurinkolasit verkossa!

Vuonna 2011 lanseerattu Wood Fellas tuli ensimmäisenä tunnetuksi puisista koruistaan. Nykyään Wood Fellasista on laajentunut trendikäs lifestyle-brändi, jonka onnistuu saada kaikki näyttämään hyvältä puisena. Kellojen ja iPhone-suojakoteloiden lisäksi voimme nyt hämmästellä aidosta puusta tehtyjä aurinkolaseja. Nuori yritys yllätti meidät positiivisesti poikkeuksellisen puoleensavetävillä, käsintehdyillä puisilla kehyksillään.

Saksasta käsin toimiva brändi on nopeasti laajentanut toimintaansa halki Euroopan. Uskollisena motolleen ”takaisin juurille” Wood Fellas tarjoaa ehdottoman vastuksen muiden koruyritysten ylenpalttiselle blingille. Hip hop -yhteisö on jo löytänyt brändin loistavan loisteettomat tuotteet. Wood Fellasin puusta valmistetut korut tarjoavat täydellisiä asusteita kypsyneelle hip hop -liikkeelle, jonka uusiin pukeutumistrendeihin Wood Fellas sopii täydellisesti. Brändille tunnusomainen yksilöllisyys ja alkuperäisyys tekevät jokaisesta puusta tehdystä tuotteesta ainutlaatuisen. Luonnonmukainen pinta tuntuu lämpimältä ihoa vasten ja vetää katseita puoleensa, missä sitten menetkin.

Wood Fellasin aurinkolasit ovat vaihtoehto perinteisille muovista ja metallista tehdyille aurinkolaseille. Mallistosta löytyy sekä miehille suuria aurinkolaseja voimakkailla linjoilla että elegantimpaa designia naisille. Luonnollinen puumateriaali on saatavilla sekä vaaleammassa ja tummemmassa sävyssä, mutta myös mustana. Jotkin mallit tarjoavat eri puun sävyjen sekoitusta. Ja mikä parasta: ostamalla Wood Fellasin tuotteita suojelet ympäristöämme.

Wood Fellasin tunnusmerkki on nuorekkaat, kestävät ja alkuperäiset tuotteet. Brändi on jättänyt jälkensä ja asettaa uusia trendejä uusiutuvien materiaalien käytöllään. Odotamme innolla, mitä uusia puisia ihmeitä Wood Fellas tarjoaa tulevaisuudessa.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo