Titanflex

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

TITANFLEX Kaikki tuotemerkit

(85)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/85

Titanflex Mister Spexillä

Titanflex-brändin lanseerasi saksalainen yritys Eschenbach Optik vuonna 1988. Eschenbach oli perustettu vuonna 1913 Nürnbergissä. Yritys valmistaa lasien lisäksi myös laajan valikoiman muita tarkkuusnäkötarvikkeita. 1980-luvulla yrityksen insinöörien omistautuminen innovaatioille sekä jatkuvaan tutkimus- ja tuotekehitystyöhön johtivat täysin uusien materiaalien syntymiseen. Tämä Titanflex-niminen materiaali uudisti täysin kehysten valmistamistavan. Titanflex on uskomattoman kevyttä, yllättävän kestävää ja erittäin taipuisaa. Titanflex on lisäksi niin sanottua memory-metallia, mikä tarkoittaa sitä, että kehykset palautuvat takaisin alkuperäiseen muotoonsa taivuttamisen jälkeen. Titanflexin toinen etu on se, että materiaali on hypoallergeenista. Nämä upeat ominaisuudet tekevät Titanflex-kehyksistä ideaaliset. Tänäkään päivänä, 20 vuotta myöhemmin, ei ole muuta yhtä kilpailukykyistä materiaalia. Mutta yritys ei ole arvostettu ainoastaan tuotteidensa uskomattomasta laadusta. Brändi on tunnettu myös ainutlaatuisesta ja vahvasta visuaalisesta designistaan. Alusta alkaen Titanflex on omistautunut klassiselle ja hillitylle suunnittelulle, joka sopii erityisesti teknologiasta kiinnostuneille miehille. Nykyään Titanflex-brändistä on tullut huipputeknologisen ja selkeän designin synonyymi. Vuosien mittaan liuta julkisuuden henkilöitä, kuten esimerkiksi Oliver Kahn, yksi Saksan parhaista maalivahdeista, on vienyt brändin uusiin korkeuksiin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo