Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Chloé

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Chloé Aurinkolasit

(29)
  • Chloé

Näytä tuotteet välillä 1 - 29

Chloé-aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Chloe-aurinkolasit ovat muotiasuste parhaimmillaan. Ne ovat suunnannäyttäjiä trendeissä ja tyyleissä. Chloe-aurinkolasit luovat näyttävän asusteen, joka saa sinut erottumaan joukosta suojaten samalla silmiäsi auringon haitallisilta UV-säteiltä. Nämä aurinkolasit sopivat täydellisesti niin rannalle kuin laskettelurinteisiinkin.

Chloe valmistaa tyylikkäitä kehyksiä naisille. Brändin designit ovat persoonallisia ja mallisto sisältää ylisuuria pyöreitä ja neliskulmaisia kehyksiä, aviator-tyylisiä kehyksiä ja retrohenkisiä kehyksiä. Monissa malleissa on mielenkiintoisia kullanvärisiä yksityiskohtia kehysten reunoilla tai saranoissa. Aurinkolaseja on mustia, ruskeita ja metallinvärisiä, ja linssien osalta tarjolla on useita eri sävyvaihtoehtoja. Mikä oma tyylisi sitten onkin, Chloe-aurinkolasit luovat imartelevan lookin, joka on ainutlaatuinen ja unohtumaton.

Aurinkolasien ostaminen Mister Spex -verkkokaupasta on kätevää. Voit tehdä tilauksen verkossa ja saada aurinkolasit suoraan kotiovellesi parin päivän sisään. Hinta sisältää toimituskulut ja tarjoamme myös ilmaisen palautuksen. Jos haluat neuvoja ennen tilauksen tekemistä, voit soittaa jollekin, joka opastaa sinut mielellään tilausprosessin läpi.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.