Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

15 % alennusta kultaisiin kesähetkiin!¹ – Koodi: ENDLESS15
chloe
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Chloé Aurinkolasit

(32)
Näytä tuotteet välillä 1 - 32/32

Chloé-aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Chloe-aurinkolasit ovat muotiasuste parhaimmillaan. Ne ovat suunnannäyttäjiä trendeissä ja tyyleissä. Chloe-aurinkolasit luovat näyttävän asusteen, joka saa sinut erottumaan joukosta suojaten samalla silmiäsi auringon haitallisilta UV-säteiltä. Nämä aurinkolasit sopivat täydellisesti niin rannalle kuin laskettelurinteisiinkin.

Chloe valmistaa tyylikkäitä kehyksiä naisille. Brändin designit ovat persoonallisia ja mallisto sisältää ylisuuria pyöreitä ja neliskulmaisia kehyksiä, aviator-tyylisiä kehyksiä ja retrohenkisiä kehyksiä. Monissa malleissa on mielenkiintoisia kullanvärisiä yksityiskohtia kehysten reunoilla tai saranoissa. Aurinkolaseja on mustia, ruskeita ja metallinvärisiä, ja linssien osalta tarjolla on useita eri sävyvaihtoehtoja. Mikä oma tyylisi sitten onkin, Chloe-aurinkolasit luovat imartelevan lookin, joka on ainutlaatuinen ja unohtumaton.

Aurinkolasien ostaminen Mister Spex -verkkokaupasta on kätevää. Voit tehdä tilauksen verkossa ja saada aurinkolasit suoraan kotiovellesi parin päivän sisään. Hinta sisältää toimituskulut ja tarjoamme myös ilmaisen palautuksen. Jos haluat neuvoja ennen tilauksen tekemistä, voit soittaa jollekin, joka opastaa sinut mielellään tilausprosessin läpi.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.