Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Premiummarken

Designaurinkolasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Kehyksen väri
Linssin väri
Materiaali

Sunglasses

(1 018)
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/1 018

Design-aurinkolasit Mister Spexistä

Mister Spex tarjoaa äärimmäisen suuren määrän eri huippumerkkejä. Siksi se on huomattavasti kilpailijoitaan edellä mitä tulee design-aurinkolaseihin. Mister Spex myy kaikkia merkittävimpiä design-aurinkolasimerkkejä, joihin kuuluvat tietenkin persoonalliset Ray-Ban-aurinkolasit, maailmankuulu Oakley, ylellinen D&G ja viettelevä Bvlgari. Jos haet tiettyä mallia, tiedät oman suosikkityylisi tai haluat vain selata Mister Spexin valtavaa design-aurinkolasien valikoimaa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Kirjoita omien aurinkolasiesi nimi tai koodi tämän sivun vasempaan ylälaitaan tai käytä vasemmalla puolella olevia käteviä suodattimia kaventaaksesi hakuasi ja löytääksesi sinulle parhaiten sopivat aurinkolasit. Vaikka tarjoamme lyömättömän 90 päivän palautusoikeuden, voit sovittaa myös design-aurinkolaseja verkossa ennen kuin ostat ne. Käytä verkkopohjaista sovitustyökaluamme ja lataa itsestäsi valokuva nähdäksesi, miten hyvin design-aurinkolasit sopivat sinulle.

Jos et ole varma, minkä design-aurinkolasien tyylin valita, mikset valitsisi vaikka James Bondin Casino Royale -elokuvassa käyttämän mallin Persol 2720S tai Steve McQueenin suosikkimallin PO 0714. Naiset saattavat tunnistaa Audrey Hepburnin Aamiainen Tiffanylla -elokuvassa käyttämät Ray Ban -aurinkolasit tai Lady Gagan Bad Romance -kappaleen musiikkivideolla käyttämän Carrera Champions -mallin.

Kun tarjolla on niin laaja valikoima erilaisia design-aurinkolasien tyylejä ja malleja, ei ole ihme, että kaikki julkkikset käyttävät niitä ja että ne ovat niin muodikkaita tänä kesänä. Koosta, muodosta ja tyylistä riippumatta löydät Mister Spexistä design-aurinkolasit, jotka täydentävät tyyliäsi täydellisesti.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.