Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Mister Spex täyttää vuosia - Tarjoamme -25 % alennuksen kaikista linsseistä¹
Premiummarken

Designaurinkolasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Sunglasses

(1 048)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/1 048

Design-aurinkolasit Mister Spexistä

Mister Spex tarjoaa äärimmäisen suuren määrän eri huippumerkkejä. Siksi se on huomattavasti kilpailijoitaan edellä mitä tulee design-aurinkolaseihin. Mister Spex myy kaikkia merkittävimpiä design-aurinkolasimerkkejä, joihin kuuluvat tietenkin persoonalliset Ray-Ban-aurinkolasit, maailmankuulu Oakley, ylellinen D&G ja viettelevä Bvlgari. Jos haet tiettyä mallia, tiedät oman suosikkityylisi tai haluat vain selata Mister Spexin valtavaa design-aurinkolasien valikoimaa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Kirjoita omien aurinkolasiesi nimi tai koodi tämän sivun vasempaan ylälaitaan tai käytä vasemmalla puolella olevia käteviä suodattimia kaventaaksesi hakuasi ja löytääksesi sinulle parhaiten sopivat aurinkolasit. Vaikka tarjoamme lyömättömän 30 päivän palautusoikeuden, voit sovittaa myös design-aurinkolaseja verkossa ennen kuin ostat ne. Käytä verkkopohjaista sovitustyökaluamme ja lataa itsestäsi valokuva nähdäksesi, miten hyvin design-aurinkolasit sopivat sinulle.

Jos et ole varma, minkä design-aurinkolasien tyylin valita, mikset valitsisi vaikka James Bondin Casino Royale -elokuvassa käyttämän mallin Persol 2720S tai Steve McQueenin suosikkimallin PO 0714. Naiset saattavat tunnistaa Audrey Hepburnin Aamiainen Tiffanylla -elokuvassa käyttämät Ray Ban -aurinkolasit tai Lady Gagan Bad Romance -kappaleen musiikkivideolla käyttämän Carrera Champions -mallin.

Kun tarjolla on niin laaja valikoima erilaisia design-aurinkolasien tyylejä ja malleja, ei ole ihme, että kaikki julkkikset käyttävät niitä ja että ne ovat niin muodikkaita tänä kesänä. Koosta, muodosta ja tyylistä riippumatta löydät Mister Spexistä design-aurinkolasit, jotka täydentävät tyyliäsi täydellisesti.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.