Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Mister Spex täyttää vuosia - Tarjoamme -25 % alennuksen kaikista linsseistä¹
Sävytetyt aurinkolasit

Sävytetyt aurinkolasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Sävytetyt aurinkolasit

(1 154)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/1 154

Sävytetyillä linsseillä varustetut aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Sävytetyillä linsseillä varustetut aurinkolasit sopivat täydellisesti sekä sisä- että ulkoaktiviteetteihin. Niiden yläreunassa on tumma sävytys, joka vaalenee asteittain alareunaa kohti. Tummin sävy suojaa silmiäsi auringon säteiltä ja vaaleampi osa tarjoaa näöntarkkuutta. Jos siis ajat esimerkiksi autoa, näiden sävytetyillä linsseillä varustettujen aurinkolasien yläosa ehkäisee heijastusta ja alaosa varmistaa parhaan mahdollisen näöntarkkuuden. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus tekee sävytetyistä linsseistä loistavan valinnan useisiin eri aktiviteetteihin, kuten autolla ajoon, shoppailuun, juhlimiseen, retkeilyyn, lentokoneella lentämiseen ja niin edelleen.

Sävytetyillä linsseillä varustetut aurinkolasit tarjoavat hienon yhdistelmän tyyliä ja toiminnallisuutta. Niitä on tarjolla useissa silmiinpistävissä väreissä, muodoissa ja koissa, jotka sopivat erilaisiin makuihin ja tarpeisiin. Mister Spex tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman sävytetyillä linsseillä varustettuja aurinkolaseja sellaisilta huippumerkeiltä kuin Ray Ban, Gucci, Prada, Burberry ja Carrera.

Mister Spex on Euroopan johtava verkko-optikkoliike. Tarjoamme toimituksen saman päivän aikana sekä nopean lähetyksen, jota voit seurata. Tavoitteemme on varmistaa, että sävytetyillä linsseillä varustettujen aurinkolasien ostaminen on aina miellyttävä kokemus.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.