Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Sävytetyt aurinkolasit

Sävytetyt aurinkolasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Sävytetyt aurinkolasit

(1 382)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Sävytetyillä linsseillä varustetut aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Sävytetyillä linsseillä varustetut aurinkolasit sopivat täydellisesti sekä sisä- että ulkoaktiviteetteihin. Niiden yläreunassa on tumma sävytys, joka vaalenee asteittain alareunaa kohti. Tummin sävy suojaa silmiäsi auringon säteiltä ja vaaleampi osa tarjoaa näöntarkkuutta. Jos siis ajat esimerkiksi autoa, näiden sävytetyillä linsseillä varustettujen aurinkolasien yläosa ehkäisee heijastusta ja alaosa varmistaa parhaan mahdollisen näöntarkkuuden. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus tekee sävytetyistä linsseistä loistavan valinnan useisiin eri aktiviteetteihin, kuten autolla ajoon, shoppailuun, juhlimiseen, retkeilyyn, lentokoneella lentämiseen ja niin edelleen.

Sävytetyillä linsseillä varustetut aurinkolasit tarjoavat hienon yhdistelmän tyyliä ja toiminnallisuutta. Niitä on tarjolla useissa silmiinpistävissä väreissä, muodoissa ja koissa, jotka sopivat erilaisiin makuihin ja tarpeisiin. Mister Spex tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman sävytetyillä linsseillä varustettuja aurinkolaseja sellaisilta huippumerkeiltä kuin Ray Ban, Gucci, Prada, Burberry ja Carrera.

Mister Spex on Euroopan johtava verkko-optikkoliike. Tarjoamme toimituksen saman päivän aikana sekä nopean lähetyksen, jota voit seurata. Tavoitteemme on varmistaa, että sävytetyillä linsseillä varustettujen aurinkolasien ostaminen on aina miellyttävä kokemus.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.