Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Carolina Herrera
  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Carolina Herrera
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

tuotetta

(95)

Carolina Herrera Mister Spexistä

Muotikaupunki New York ei seuraa enää Milanon ja Pariisin vanavedessä. Siellä perustetut tuotemerkit ovat saavuttaneet niin luovaa vaikutusvaltaa. Carolina Herrera -tuotemerkki on oiva esimerkki tästä. Se on kunnianosoitus kotikaupungilleen. Mutta kuka on Carolina Herrera?

Hän on todella monipuolinen yrittäjä. Hän on sekä intohimoinen muotisuunnittelija että omaa nimeään kantavan tuotemerkin perustaja. Vuonna 1939 syntynyt Carolina Herrera osallistui ensimmäiseen muotishow’hunsa jo 13-vuotiaana. Siellä hän tutustui muotimaailman sanoinkuvaamattomaan hohdokkuuteen. Tuntuu uskomattomalta, että Carolina Herrera kieltäytyi mahdollisuudesta viettää vuosia design-koulussa, ja päätti sen sijaan opetella alan itse paljon lyhyemmässä ajassa. Ystävänsä neuvosta hän perusti pienen leninkimalliston vuonna 1980. Se saavutti suurta suosiota. Ensiaskel muotimaailmaan oli otettu. Vuotta myöhemmin syntyi Caroline Herrera -muoti-imperiumi.

Aito New York -tuotemerkki perustettiin vuonna 1981. Se on saavuttanut aseman maailmankuuluna ja merkittävänä silmälasimarkkinoiden toimijana. Design-muodin ja hääpukujen jälkeen muotisuunnittelija päätti alkaa suunnitella silmälaseja. Mallistoa kuvaavat parhaiten sanat luksus ja eleganssi. Naisellinen ja ajaton tyyli tekevät näistä silmälaseista sopivat myös toimistoon tai jokapäiväiseen käyttöön. Kaikilla Caroline Herrera -silmälaseilla on huolellisen yksityiskohtiin keskittymisen ansiosta oma tyylikäs värinsä ja muotonsa.

Kukoistuskautensa aikana huippumuodin kuningatar valmisti asuja Jackie Kennedyn kaltaisille julkkiksille, ja monet vaikutusvaltaiset naiset valitsivat Caroline Herrera -tuotemerkin.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.