Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Escada
  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Escada
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

tuotetta

(71)

Escada Mister Spexistä

Saksalainen muoti on ollut harvoin yhtä suosittua kuin nykyään. Yksi syy tähän on ehdottomasti saksalainen luksusmerkki Escada. Naisten tuotemerkin perustivat Margaret ja Wolfgang Ley vuonna 1987, ja nykyään on vaikea kuvitella muotimaailmaa ilman sitä. Siinä yhdistyvät moderni eleganssi, ehdoton hohdokkuus ja naisellinen aistikkuus paremmin kuin missään muussa tuotemerkissä.

Brändi perustuu moderniin elämäntapakonseptiin, jossa tarjotaan täydellinen asu jokaiseen tilaisuuteen. Escadan luonne korostuu rakkaudessa väreihin ja yksityiskohtiin. Tuotemerkin luovat suunnittelijat käyttävät vaatteissa pääasiallisesti näyttäviä värejä, mutta silmälasi- ja aurinkolasimallistoissa on keskitytty pääosin hillittyihin väreihin kuten mustaan, ruskeaan ja harmaaseen. Mallistoja koristavat jännittävät kuviot sekä väri- ja sävy-yhdistelmät. Näiden ansiosta ne ovat verrattoman tyylikkäitä. Kaikissa malliston malleissa on ripaus eleganssia ja ylellisyyttä. Brändille luonteenomaista ovat myös korkein mahdollinen standardi, laadukas valmistus, upea istuvuus ja parhaat materiaalit.

Ylellisten vaatteiden ja silmälasien lisäksi luksusmerkin tuotevalikoimaan kuuluvat nykyään myös jalkineet, laukut, kauneudenhoitotuotteet ja asusteet, jotka ovat kaikki löytäneet paikkansa markkinoilla. Eikä ihme ottaen huomioon tuotemerkin ainutlaatuiset silmälasi- ja aurinkolasimallistot.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.