Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Freigeist

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

FREIGEIST Kaikki tuotemerkit

(19)
  • FREIGEIST

Näytä tuotteet välillä 1 - 19

Freigeist Mister Spexistä

Saksalainen silmälasimerkki Freigeist tarjoaa malliston, jossa näkyvät yrityksen luontainen tyylitaju ja taloudelliset ja hyvin muotoillut kehykset. Mister Spexin Freigeist-mallisto tarjoaa älykkäästi muotoiltuja nykyaikaisia tuotteita, jotka ilahduttavat niitä silmälasien käyttäjiä, jotka haluavat näyttää fiksuilta, itsevarmoilta ja trendikkäiltä. Saksalaisen muotoilutaidon ja estetiikan yhdistelmä antaa näille silmälaseille käyttömukavuutta ja upean ulkonäön, sekä kantajalleen selkeää näöntarkkuutta Mister Spexin Freigeist-malliston selkeät linjat ovat itsevarmat ja vahvat, mutta eivät leventelevät tai koukeroiset.

Siksi nämä silmälasit ovat hyvä valinta eurooppalaisille bisnesmiehille ja -naisille. Ne on suunniteltu tekemään hyvän vaikutelman ja sopimaan yhteen työasun kanssa. Saatavilla on puolikehys- ja kokokehysmalleja. Valikoima sisältää niin ikään wayfarer-malleja, suorakulmaisia malleja ja ovaaleja malleja, joiden joukosta löydät sinulle parhaiten sopivan lookin. Jos tarvitset Mister Spexin Freigeist-laatua, tarjoamme täyden verkkopohjaisen sovituspalvelun, jonka ansiosta löydät itsellesi parhaiten sopivat silmälasit.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.