Freigeist

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(46)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 46/46

Freigeist Mister Spexistä

Saksalainen silmälasimerkki Freigeist tarjoaa malliston, jossa näkyvät yrityksen luontainen tyylitaju ja taloudelliset ja hyvin muotoillut kehykset. Mister Spexin Freigeist-mallisto tarjoaa älykkäästi muotoiltuja nykyaikaisia tuotteita, jotka ilahduttavat niitä silmälasien käyttäjiä, jotka haluavat näyttää fiksuilta, itsevarmoilta ja trendikkäiltä. Saksalaisen muotoilutaidon ja estetiikan yhdistelmä antaa näille silmälaseille käyttömukavuutta ja upean ulkonäön, sekä kantajalleen selkeää näöntarkkuutta Mister Spexin Freigeist-malliston selkeät linjat ovat itsevarmat ja vahvat, mutta eivät leventelevät tai koukeroiset.

Siksi nämä silmälasit ovat hyvä valinta eurooppalaisille bisnesmiehille ja -naisille. Ne on suunniteltu tekemään hyvän vaikutelman ja sopimaan yhteen työasun kanssa. Saatavilla on puolikehys- ja kokokehysmalleja. Valikoima sisältää niin ikään wayfarer-malleja, suorakulmaisia malleja ja ovaaleja malleja, joiden joukosta löydät sinulle parhaiten sopivan lookin. Jos tarvitset Mister Spexin Freigeist-laatua, tarjoamme täyden verkkopohjaisen sovituspalvelun, jonka ansiosta löydät itsellesi parhaiten sopivat silmälasit.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo