Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
131 Tulokset

Carolina Herrera Mister Spexistä

Muotikaupunki New York ei seuraa enää Milanon ja Pariisin vanavedessä. Siellä perustetut tuotemerkit ovat saavuttaneet niin luovaa vaikutusvaltaa. Carolina Herrera -tuotemerkki on oiva esimerkki tästä. Se on kunnianosoitus kotikaupungilleen. Mutta kuka on Carolina Herrera?

Hän on todella monipuolinen yrittäjä. Hän on sekä intohimoinen muotisuunnittelija että omaa nimeään kantavan tuotemerkin perustaja. Vuonna 1939 syntynyt Carolina Herrera osallistui ensimmäiseen muotishow’hunsa jo 13-vuotiaana. Siellä hän tutustui muotimaailman sanoinkuvaamattomaan hohdokkuuteen. Tuntuu uskomattomalta, että Carolina Herrera kieltäytyi mahdollisuudesta viettää vuosia design-koulussa, ja päätti sen sijaan opetella alan itse paljon lyhyemmässä ajassa. Ystävänsä neuvosta hän perusti pienen leninkimalliston vuonna 1980. Se saavutti suurta suosiota. Ensiaskel muotimaailmaan oli otettu. Vuotta myöhemmin syntyi Caroline Herrera -muoti-imperiumi.

Aito New York -tuotemerkki perustettiin vuonna 1981. Se on saavuttanut aseman maailmankuuluna ja merkittävänä silmälasimarkkinoiden toimijana. Design-muodin ja hääpukujen jälkeen muotisuunnittelija päätti alkaa suunnitella silmälaseja. Mallistoa kuvaavat parhaiten sanat luksus ja eleganssi. Naisellinen ja ajaton tyyli tekevät näistä silmälaseista sopivat myös toimistoon tai jokapäiväiseen käyttöön. Kaikilla Caroline Herrera -silmälaseilla on huolellisen yksityiskohtiin keskittymisen ansiosta oma tyylikäs värinsä ja muotonsa.

Kukoistuskautensa aikana huippumuodin kuningatar valmisti asuja Jackie Kennedyn kaltaisille julkkiksille, ja monet vaikutusvaltaiset naiset valitsivat Caroline Herrera -tuotemerkin.

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo