Escada

ESCADA
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
157 Tulokset

Escada Mister Spexistä

Saksalainen muoti on ollut harvoin yhtä suosittua kuin nykyään. Yksi syy tähän on ehdottomasti saksalainen luksusmerkki Escada. Naisten tuotemerkin perustivat Margaret ja Wolfgang Ley vuonna 1987, ja nykyään on vaikea kuvitella muotimaailmaa ilman sitä. Siinä yhdistyvät moderni eleganssi, ehdoton hohdokkuus ja naisellinen aistikkuus paremmin kuin missään muussa tuotemerkissä.

Brändi perustuu moderniin elämäntapakonseptiin, jossa tarjotaan täydellinen asu jokaiseen tilaisuuteen. Escadan luonne korostuu rakkaudessa väreihin ja yksityiskohtiin. Tuotemerkin luovat suunnittelijat käyttävät vaatteissa pääasiallisesti näyttäviä värejä, mutta silmälasi- ja aurinkolasimallistoissa on keskitytty pääosin hillittyihin väreihin kuten mustaan, ruskeaan ja harmaaseen. Mallistoja koristavat jännittävät kuviot sekä väri- ja sävy-yhdistelmät. Näiden ansiosta ne ovat verrattoman tyylikkäitä. Kaikissa malliston malleissa on ripaus eleganssia ja ylellisyyttä. Brändille luonteenomaista ovat myös korkein mahdollinen standardi, laadukas valmistus, upea istuvuus ja parhaat materiaalit.

Ylellisten vaatteiden ja silmälasien lisäksi luksusmerkin tuotevalikoimaan kuuluvat nykyään myös jalkineet, laukut, kauneudenhoitotuotteet ja asusteet, jotka ovat kaikki löytäneet paikkansa markkinoilla. Eikä ihme ottaen huomioon tuotemerkin ainutlaatuiset silmälasi- ja aurinkolasimallistot.

  • ** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.
10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo