Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
78 Tulokset

Freigeist Mister Spexistä

Saksalainen silmälasimerkki Freigeist tarjoaa malliston, jossa näkyvät yrityksen luontainen tyylitaju ja taloudelliset ja hyvin muotoillut kehykset. Mister Spexin Freigeist-mallisto tarjoaa älykkäästi muotoiltuja nykyaikaisia tuotteita, jotka ilahduttavat niitä silmälasien käyttäjiä, jotka haluavat näyttää fiksuilta, itsevarmoilta ja trendikkäiltä. Saksalaisen muotoilutaidon ja estetiikan yhdistelmä antaa näille silmälaseille käyttömukavuutta ja upean ulkonäön, sekä kantajalleen selkeää näöntarkkuutta Mister Spexin Freigeist-malliston selkeät linjat ovat itsevarmat ja vahvat, mutta eivät leventelevät tai koukeroiset.

Siksi nämä silmälasit ovat hyvä valinta eurooppalaisille bisnesmiehille ja -naisille. Ne on suunniteltu tekemään hyvän vaikutelman ja sopimaan yhteen työasun kanssa. Saatavilla on puolikehys- ja kokokehysmalleja. Valikoima sisältää niin ikään wayfarer-malleja, suorakulmaisia malleja ja ovaaleja malleja, joiden joukosta löydät sinulle parhaiten sopivan lookin. Jos tarvitset Mister Spexin Freigeist-laatua, tarjoamme täyden verkkopohjaisen sovituspalvelun, jonka ansiosta löydät itsellesi parhaiten sopivat silmälasit.

  • ** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.
10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo