Pilotti aurinkolasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
1 038 Tulokset

Ikoniset aurinkolasit – Aviator-malli

Nyt meillä on esittelyssä yksi klassisimmista ja tunnetuimmista aurinkolasi-malleista: Aviator. Alunperin Yhdysvaltojen ilmavoimien lentäjille toiseen maailman sotaan suunniteltujen aurinkolasien tehtävä oli suojata lentäjien silmiä auringon häikäisyltä, taata tarkka näkökenttä ja tarjota kattava suoja aurinkoa vastaan. Aviator-tyyliset aurinkolasit korvasivat siihen asti käytössä olleet hävittäjälentäjälasit. Kehysten ainutlaatuinen muotoilu varmistaa, että silmä ja sitä ympäröivä alue on mahdollisimman hyvin peitetty.

Aviatorin pisaran muotoinen malli – legendaariset aurinkolasit vertaansa vailla

Vuonna 1936 Bausch & Lomb esitteli Aviator-aurinkolasit, jotka oli suunnattu erityisesti toisen maailman sodan hävittäjälentäjille. Kehyksen malliksi valittiin suuri pisara, sillä se kattaa kolmin kertaisesti silmän kokoisen alueen, suojaten silmää häikäistymiseltä joka kulmasta. Useita yhdysvaltalaisia sankareita kuvattiin ympäri maailmaa lehtien kansiin, ja heillä kaikilla oli jotain yhteistä: kaikki käyttivät pilottityylisiä Aviator-aurinkolaseja.

Legenda jatkaa eloaan Hollywood-elokuvissa

Hollywood löysi myös käyttöä Aviatoreille ja elokuvatähdet, kuten Tom Cruise ja Val Kilmer käyttivät niitä huippusuositussa elokuvassa Top Gun. Yhtä ikimuistoiset Aviatorit ovat myös Brad Pittin käyttäminä Ocean's Eleven -elokuvassa ja Robert Redfordin toimesta elokuvassa Spy Games. Ei ollutkaan siis suuri yllätys huomata, että todellinen legenda oli syntynyt. Itseasiassa on sanottu, että Aviatorit olivat maailman ensimmäiset aurinkolasit, jotka edustivattunnistettavaa ja ainutlaatuista tyyliä.

Tyylin eturintamassa

Monet huippusuunnittelijat ovat kaapanneet Aviator-tyyliset kehykset valikoimiinsa, esimerkiksi Tom Fordin Marko- ja Cole-mallit mukailevat klassikkoa, ja tietenkin maailmankuulut Ray-Banin omat Aviatorit. Aurinkolasien unisex-malli sopii useimmille kasvoille. Aviatorin tyyli on kuitenkin kehittynyt vuosien saatossa: paksumpi muovikehys ohuen metallisen sijaan, yksisiltainen kehys perinteisen tuplasillan sijasta ja muunnos yksilinssiseen malliin ovat kaikki Aviator-mallista kehittyneitä versioita. Myös kehyksettömät ja puolikehykset mallit ovat tulleet markkinoille, kuin myös kirkkaan rohkean väriset linssivaihtoehdot.

Aviator-tyylisistä aurinkolaseista on tullut maailmanlaajuinen, vakiintunut muotiasuste, joka on saatavilla uskomattoman monilla eri vaihtoehdoilla varustettuna eri väreistä ja eri mallisista kehyksistä aina erilaisiin linsseihin ja kokoihin. Mister Spexiltä löydät mallin, joka täydentää omaa persoonallista tyyliäsi täydellisesti ja pian omistatkin oman versiosi näistä legendaarisista muotilaseista.

Löydä omat pilottisi Mister Spexin nettikaupasta

Aviator-mallin metallikehykset ovat saatavilla kullan, gun metal -harmaan ja mustan sävyisinä, joihin voi yhdistää haluamansa linssivärin joko klassisesta vihreästä tai ruskeasta aina värikkäämpiin vaihtoehtoihin. Voit myös valita linssit polarisoituina, jos haluat. Polarisoidut linssit tarjoavat lisäsuojaa silmillesi, sillä ne estävät heijastumien pääsyn silmiin ja linssit eliminoivat häikäisyä lähes täydellisesti. Tämä lisää kontrasteja näkökenttään ja tarjoaa selkeän näkymän kirkkaanakin päivänä.

Näytä upealta yhdistelmässä, joka sopii sinulle parhaiten

Tämä laaja kehysten ja linssivärien valikoima antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella aurinkolasit, jotka sopivat täydellisesti lookkiisi, oli kasvojesi muoto sitten soikea, neliskulmainen tai sydämen muotoinen. Tarjoamme myös uusimpien trendien mukaisia vaihtoehtoja, kuten pehmeämmän sävyiset linssit vaaleanpunaisen tai harmaan väreissä tekokivi koristeilla.

Tilaa lasisi netistä Mister Spexiltä

Nyt ei tarvitse lähteä kotoa minnekään! Sovita niin monia kehyksiä ja yhdistelmiä kuin haluat virtuaalisen sovitusohjelmamme avulla ja tee tilauksesi helposti muutamalla napin painalluksella:

  • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille

  • Kaikki mallit on saatavilla reseptilinsseillä tai ilman

  • Ilmainen 30 päivän palautusoikeus, jos et ole tyytyväinen aurinkolaseihisi

  • Mahtavat hinnat

  • Korkealaatuiset, kestävät linssit UV-suojalla ja heijastamattomalla pinnoitteella

Hanki täydellinen look uusilla Aviator-aurinkolaseilla Mister Spexiltä.

    10%

    Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

    Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

    Maksutavat

    Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

    Toimitustavat

    posti Logo

    Turvallinen ostospaikka

    Suomenvarmakauppa Logo