Aurinkolasit

Cat-eye aurinkolasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
1 314 Tulokset

Luo tyylikäs look cat eye -aurinkolaseilla Mister Spexiltä

Kun haluat tehdä muotitietoisen vaikutuksen, mikään ei tuo tyyliäsi esiin yhtä tehokkaasti kuin tyylikkäät cat eye -autinkolasit Mister Spexiltä. Valikoimasta johon kuuluvat sellaiset suosikkimerkit kuten Dior, Gucci, Ray-Ban sekä monet muut, löydät varmasti jotain joka vetoaa persoonalliseen tyylitajuusi. Mikä parasta, voit muokata aurinkolasejasi antamalla niille hohdokkuutta taikka vivahteita, joilla tunnet itsesi upeaksi aina kun käytät aurinkolasejasi.

Cat eye -aurinkolasit: enemmän kuin vain suojaavat aurinkolasit!

Luomalla uniikin kissamaisen, vinon muodon kehyksillään, cat eye -aurinkolasit ovat täydelliset ihmisille, jotka haluavat esitellä omaperäistä puoltaan. Cat eye -aurinkolasit ovat täydelliset myös kelle tahansa, joka haluaa tuoreen lookin juhliin taikka tilaisuuksiin, sellaiselle, joka haluaa olla seikkailullinen ja kokeilla jotain, joka eroaa selvästi kaikkialla näkyvistä peruskehyksistä. Aina omalaatuisista seikkailullisiin, meidän cat eye -silmälasien valikoimissa on varmasti jokaiselle jotain.

Meidän valikoimassamme on cat eye -aurinkolaseja sellaisilta huippuvalmistajilta kuin:

 • Versace

 • Jimmy Choo

 • Ray-Ban

 • Marc Jacobs

 • Tom Ford

 • Burberry, ja monia muita.

Tällaisilla nimillä ja sellaisilla hinnoilla kuin meillä, sinulla on kaikki jota tarvitset astuaksesi pois tavanomaisuudesta ja maustaa elämääsi Mister Spexin avulla. Valinnan mahdollisuutesi ulottuu tietysti myös valmistajaa pidemmälle. Voit myös valita kehystesi värin ja voit personoida linssejäsi monin eri tavoin. Kun on näin paljon valinnanvapautta haluat ehkä myös kokeilla muutamaa paria ennen viimeisen päätöksen tekemistä ja tässä me autamme sinua.

Mister Spex virtuaalinen sovitusohjelma

Meidän verkkosovitustyökalumme avulla näet vaivattomasti miltä näyttäisit cat eye -aurinkolasien kanssa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehä on ladata valokuva itsestäsi tai ottaa sellainen webbikamerallasi niin voit sovittaa virtuaalisesti miten kehykset sopivat juuri sinun kasvoillesi. Kokeile niin monia cat eye -aurinkolaseja kuin haluat; kun olet saanut rajattua valikoimistamme muutamia sopivia vaihtoehtoja niin voit pyytää meitä lähettämään sinulle ne ja sovitella sitten oman kotisi rauhassa.

Luonnollisesti tiedämme että vaikka cat eye -aurinkolasit näyttäisivätkin päälläsi upeilta niin kehykset voivat silti tuntua hieman vääriltä. Tässä palvelumme on käytännöllinen ja ongelmaton. Yksinkertaisesti lähetä meille cat eye -aurinkolasit jotka olivat kokeilussa 30:n päivän sisällä ja me palautamme sinulle maksun kokonaisuudessaan. Tämä todella antaa sinulle joustavuutta kokeilla niin monia cat eye -aurinkolasien kehyksiä kuin vain haluat ja kaikki ilman että täytyy vierailla itse myymälässä.

Muokkaa aurinkolasejasi

Myös kaikkein uniikeimmat cat eye -aurinkolasit jättävät tilaa persoonalliselle silaukselle. Monet cat eye -aurinkolaseistamme ovat mahdollista saada reseptilinsseillä, joten voit käyttää samaa reseptiä jota käytät normaaleissa silmälaseissa myös aurinkolaseissamme. Käyttämällä reseptillisiä aurinkolaseja sinun ei enää tarvitse huolehtia piilolinsseistä aurinkolasiesi kanssa; jätä siis piilolinssisi kotiin ja nauti auringosta.

Voit myös valita linssiesi sävytyksen. Hillityn ruskeista ja harmaista aina räväkän keltaisiin tai pinkkeihin - tai jopa monivärisiin linsseihin - voit luoda oman persoonallisen lookin joka täydentää minkä tahansa kesäasun. Polarisoidut linssit cat eye -kehyksissäsi ovat täydelliset niille joilla on erityisen herkät silmät, sillä polarisoidut linssit minimoivat häikäisyä.

Ei väliä minkälaiset linssit haluat sovitettavan kehyksiisi, meidän taitavien ammattilaisten tiimi kokoaa cat eye -aurinkolasisi ja lähettää ne sinulle 2-4 päivässä. Sen lisäksi että joka ikinen kehyksistämme on varustettu huippuhinnalla niin jokaisessa cat eye -aurinkolasit sisältävässä tilauksessa - tai missä tahansa muussakin verkossa tehdyssä Mister Spex -tilauksessa - jonka hinta on enemmän kuin 49 € me toimitamme toimituskuluitta. Matalat hinnat ja ilmainen toimitus merkkivalmistajien cat eye -aurinkolasista - mikä loistava diili. Selaa läpi valikoimamme ja löydä sopivat cat eye -kehyksen tänään!

Tässä tiivistettynä muutamia syitä miksi sinun tulisi ostaa seuraavat cat eye -aurinkolasisi Mister Spexiltä:

 • Kaikki linssimme tulevat korkealaatuisella UV-suodattimella ja heijastamattomalla pinnoitteella

 • Kilpailukykyiset hinnat valtavasta merkkikehyksien valikoimasta

 • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

 • Innovatiivinen ja käytännöllinen sovitusohjelma

 • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille

 • 30 päivän palautusoikeus

 • Huge collection of name-brand sunglasses

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo