Aurinkolasit

Pyöreät aurinkolasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
1 490 Tulokset

Pyöreät aurinkolasit − retroista retroimmat

Pyöreät kehykset ovat aurinkolasimalliston todellinen klassikko. Jos sinulla ei ole vielä pyöreitä aurinkolaseja, nyt sellaiset kannattaa ehdottomasti hankkia, sillä tällä hetkellä pyöreät aurinkolasit ovat jälleen yksi kuumimmista muotihiteistä. Hippityylin ja John Lennonin suosioon saattamaa aurinkolasien klassikkomallia löytyy Mister Spexin laajasta valikoimasta eri kehysmateriaaleista valmistettuna ja useissa eri väreissä ja kuoseissa. Lisää tyyliisi aitoa retrohenkeä tilaamalla nyt pyöreät aurinkolasit silmiesi suojaksi.

Miten pyöreistä aurinkolaseista tuli hitti?

Pyöreiden aurinkolasien suosio juontaa juurensa 1960-luvulle, jolloin täysin pyöreä aurinkolasimalli omaksuttiin ikonisen John Lennonin johdolla osaksi hippityyliä. Tässä aivan klassisimmassa pyöreiden aurinkolasien mallissa on metalliset kehykset, ja linssin väri voi vaihdella. John Lennonin lisäksi pyöreät aurinkolasit ovat kuuluneet myös esimerkiksi Ozzy Osbournen taattuun tyyliin. Pyöreiden aurinkolasien näkyminen yleisesti katumuodissa on tehnyt aaltoliikettä, ja nyt ne ovat jälleen yksi trendikkäimmistä aurinkolasimalleista. Mister Spexin valikoimasta sinäkin löydät varmasti itseäsi miellyttävän version tästä retroklassikosta.

Pyöreiden aurinkolasien variaatiot

Mister Spexiltä löydät todella kattavan valikoiman pyöreitä aurinkolaseja sellaisilta huippumerkeiltä, kuten Ray-Ban, Dolce & Gabbana, Carrera, Police ja Michael Kors. Eri merkkien tarjoamissa pyöreissä aurinkolaseissa on ainakin seuraavia variaatioita:

  • pyöreät aurinkolasit peililinsseillä,

  • fototrooppiset eli tummuvat pyöreät aurinkolasit,

  • kehyksettömät mallit sekä koko- ja puolikehysmallit.

Hakukriteereitä suodattamalla voit rajata valikoimaa oman makusi mukaan.

Mitä kannattaa ottaa huomioon pyöreiden aurinkolasien valinnassa?

Mister Spexin pyöreiden aurinkolasien valikoimassa on tarjolla todella paljon vaihtoehtoja erilaisilla linsseillä. Koska aurinkolasien tärkein funktio on suojata silmiäsi ja turvata näkökykysi, kannattaa sinun laseja valitessasi miettiä myös sitä, missä tilanteissa ensisijaisesti aiot pyöreitä aurinkolaseja käyttää. Merkitystä on etenkin linssin värillä.

Harmaat linssit ovat hyvät yleiskäyttöön, sillä niiden läpi värit näkyvät varsin luonnollisina. Ruskeat linssit muuttavat värien sävyjä hieman mutta parantavat jonkin verran kontrastia, mikä tekee niistä esimerkiksi autolla ajamiseen hyvin soveltuvat. Häikäisyltä ruskeat linssit suojaavat yhtä tehokkaasti kuin harmaat. Keltaiset linssit sopivat hyvin moniin urheilulajeihin, sillä niiden läpi näkymä on kirkas myös harmaalla säällä. Linssien polarisointi ehkäisee tehokkaasti esimerkiksi lumen ja vedenpinnan häikäisyä ja antaa linsseille maksimaalisen UV-suojauksen.

Koska pyöreät aurinkolasit ovat suosittu valinta vapaa-aikaan, on niiden valikoimassa tarjolla myös runsaasti erilaisia peililinssejä.

Kuinka löydän sopivat pyöreät aurinkolasit

Pyöreät aurinkolasit ovat siitä mainiot, että ne sopivat moniin eri kasvonpiirteisiin. Kulmikkaisiin kasvoihin pyöreät aurinkolasit tuovat pehmeyttä ja sydämenmuotoisilla kasvoilla ne saavat leuan ja otsan suhteen näyttämään tasapainoiselta. Ja ovaalinmuotoisiin kasvoihinhan tunnetusti sopivat oikeastaan minkälaiset aurinkolasit tahansa. Mister Spex -sivustolla voit sovittaa laseja virtuaalisen sovitusohjelmamme avulla omaan valokuvaasi. 3D-sovitusohjelma toimii seuraavasti:

  • Valitse haluamasi pyöreät aurinkolasit ja aktivoi sovitusohjelma kamerakuvaketta napsauttamalla.

  • Ota itsestäsi valokuva webkameralla tai älypuhelimella tai lataa valokuva tietokoneeltasi.

  • Aseta lasit kuvaan oikealle kohdalle.

  • Jaa sovituskuva ystävillesi esimerkiksi Facebookin kautta ja kysy heiltäkin mielipidettä.

Oikeat lasit löydettyäsi sinun tarvitsee vain täyttää tilauslomake. Jos haluat pyöreät aurinkolasit vahvuuksilla, ilmoita meille reseptitietosi. Toimitamme lasit sinulle kotiin parissa viikossa, minkä jälkeen sinulla on vielä 90 päivää aikaa miettiä ostopäätöstäsi - tänä aikana voit palauttaa lasit meille, jos ne eivät vastaakaan odotuksiasi. Pyöreiden aurinkolasien tilaaminen netistä on nyt todella helppoa!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo