Aurinkolasit

Lasten aurinkolasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
1 Tulos

Laadukkaat aurinkolasit lapsille Mister Spexiltä

Lapset pitävät ulkona olemisesta. Tosin lasten silmät ovat erityisen herkät UV-säteilylle, mikä voi aiheuttaa pysyvää vahinkoa silmille. Suojaa lasten silmätaina,korkealaatuisilla aurinkolaseilla Mister Spexiltä. Mister Spex tarjoaa laajan valikoiman lasten aurinkolaseja. Oli edessä siis millaiset seikkailut tahansa, Mister Spexin aurinkolaseilla tiedät, että lasten silmät ovat oikein suojatut jo varhaisesta iästä lähtien.

Miksi aurinkolasit ovat tärkeät lapsille?

Monet vanhemmat pitävät hyvää huolta lasten ihon rasvaamisesta ja suojaamisesta UV-säteilyä vastaan. Myös lasten silmät tulisi suojata aina ulos mennessä. Lasten silmien verkkokalvo on herkempi kuin aikuisten. Tämän vuoksi lasten silmiin pääsee enemmän valoa, tehden niistäerityisen herkät kaikelle UV-säteilyn tuomille haitoille.

Auringolta suojautumiseen on hyvä valita aurinkolasit, joissa on korkealaatuiset linssit, jotka suodattavat UV-säteilyä täysin, ja malli frames, joka on mukava käyttää ja istuu lapsen päähän hyvin. Muistathan, että aurinkolasit eivät ole tarpeen vain kesäisin, vaan myös talvella. Auringon säteet heijastuvat voimakkaasti lumesta, joilloin ne ovat yhtä haitallisia kuin valon heijastuminen vedestä vuoden lämpiminä kuukausina. Tämän vuoksi on hyvä idea totuttaa lapset käyttämään aurinkolaseja vuoden ympäri.

Löydä mukavat ja luotettavat aurinkolasit lapsille Mister Spexiltä

Mister Spexin lasten aurinkolaseilla lapsesi saa tarvittavan suojan aurinkoa vastaan, oli kyse sitten laskettelusta, uimisesta tai kirkkaana päivänä ulkona oleskelusta. Mister Spexillä voit valita monista eri tyyleistä ja väreistä, jolloin lopputulos on varmastilapselle mieluinen. Kaikki meidän aurinkolasit aurinkolasimme tulevat kansainvälisiltä huippumerkeiltä, joten niissä onUV-suoja, jonka lapset tarvitsevat. Jotkut mallit on saatavilla myös reseptilinsseillä, jos lapsesi normaalisti käyttää silmälaseja. Lapsesi tulee ihastumaan moniin erilaisiin vaihtoehtoihin, joita Mister Spexillä on tarjota – ja sinä voit olla rauhassa tietäessäsi, että lapsesi silmät ovat hyvin suojatut.

Sovita mitä tahansa lasten aurinkolaseja!

Mister Spexinkäytännöllisen sovitusohjelman avulla voit helposti nähdä miltä aurinkolasit näyttävät lapsesi kasvoilla. Saat nopeasti selkeän käsityksen sopivatko lasit lapsesi kasvon piirteisiin ja korostavatko ne lapsesi persoonallisuutta ja yksilöllistä tyyliä. Lisäksi etuna on myös se, että voit tilata lasten aurinkolasit Mister Spexiltä milloin vain sinulle sopii parhaiten.

Löydä parhaat aurinkolasit lapsellesi Mister Spexiltä

Hyvien tapojen opettaminen kannattaa aloittaa ajoissa, joten hanki lasten aurinkolasit Mister Spexiltä jo tänään. Mister Spexin nettikaupasta tilaaminen on nopea tapa saada korkealaatuiset, suojaavat lasit, joita lapsesi käyttää mielellään joka päivä. Mister Spexiltä tilaamisen edut sisältävät:

  • Ilmaisen toimituksen yli 49 euron arvoisille tilauksille, ja ilmaisen palautuksen

  • 30 päivän rahat takaisin -takuu

  • Kilpailukykyiset hinnat

  • Helppokäyttöinen virtuaalinen sovitusohjelma

  • Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu

  • Aurinkolasit voimakkuuksilla on tilattavissa myös lapsille

Tilaa laadukkaat lasten aurinkolasit Mister Spexiltä, niin koko perhe on valmis nauttimaan auringosta parhaalla mahdollisella tavalla. Seikkailut alkakoon!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo