Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Calvin Klein
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Calvin Klein Silmälasit

(95)
  • Calvin Klein
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/95

Calvin Klein -silmälasit

Vuonna 1968 perustettu Calvin Klein kuuluu ehdottomasti maailman tunnetuimpiin muotitaloihin. Perustajansa Calvin Richard Kleinin mukaan nimetty tuotemerkki on aina edustanut puhdasta ja yksinkertaista muotoilua. Tuotemerkin tunnusomainen tyyli on selkeästi sen klassinen ja ajaton muotoilu, jota on terästetty minimalismilla ja purismilla. Tämä näkyy selvästi myös design-tuotemerkin silmälasimallistoissa. Calvin Klein -silmälasit perustuvat perinteisiin ja hillittyihin kokokehyksisiin tyyleihin. Ne tekevät vaikutuksen yksinkertaisuudellaan yhdessä mielenkiintoisten yksityiskohtien ja koukeroiden kanssa. CK5792 621 heijastaa selvästi tuotemerkin tyyliä. Puhdaslinjaiset kokokehykset antavat hienon muodon tilanteesta riippumatta.

Mallin tummanruskeat sävyt pysyvät uskollisina Calvin Kleinin design-juurille. Etuosan ja aisojen pienet yksityiskohdat korostavat uniikkia ja klassista tyyliä. Calvin Kleinin CK5814 240 -malli sopii niille, jotka haluavat hieman näyttävämmät ja villimmät silmälasit. Niiden kaareva muoto ja kokokehykset antavat kissamaisen ilmeen. Väritekniikka antaa näille silmälaseille niiden hienoisen raidallisen kuvion, jossa on upeasti valossa heijastelevia erilaisia ruskean ja kullan sävyjä. Aisassa oleva hienoiset hopeiset yksityiskohdat luovat myös hienostuneen lookin. Calvin Kleinin kattava silmälasimallisto sisältää jotakin kaikille.

Mister Spexin valikoima sisältää Calvin Kleinin silmälasimalliston lisäksi silmälaseja monilta muiltakin tuotemerkeiltä. 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi Mister Spexille 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä. Tarjoamme myös hintatakuun. Jos löydät 14 päivän sisään tilauksen tekemisestä Calvin Kleinin silmälasit parempaan hintaan muualta, hyvitämme hintaeron. Lisätietoa hintatakuusta ja 90 päivän palautusoikeudesta löydät Mister Spexin palveluista.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.