Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Nauti auringonpaisteesta! Toivotamme kevään tervetulleeksi 17 % alennuksella¹ Koodi: SUNSHINE
Silmälasit neliskulmaisille kasvoille

Silmälasit neliskulmaisille kasvoille

Kulmikkaille kasvoille sopii pyöreät sekä soikean muotoiset kehykset kaikkein parhaiten.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit neliskulmaisille kasvoille

(2 841)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/2 841

Silmälasit neliömäisille kasvoille

Jos sinulla on neliömäiset kasvot, leukaperäsi ovat vahvat ja otsasi leveä. Kasvosi mittasuhteet ovat tasaiset, mutta sirommat ja lyhyemmät kuin pitkien tai soikeiden kasvojen, ja kulmakarvojen ja silmien linja on usein selkeä. Neliömäiset kasvot ovat usein kauniit ja huomiota herättävät, ja kasvonpiirteitä voidaan joko korostaa vahvoilla kehysmuodoilla tai pehmentää pyöreämmillä kehysmuodoilla. Neliskulmaisia kehyksiä kannattaa kuitenkin välttää, koska ne luovat todennäköisesti ylenpalttisen vakavan ilmeen ja peittävät kauniit poskipääsi. Kevyet vai vahvat? Monet design-tuotemerkit suunnittelevat silmälaseja neliömäisille kasvoille ja pitävät tyyleistä, jotka sopivat niihin.

Kevyet kehykset, pyöreät muodot, pitkulaiset muodot ja jopa pehmeästi pyöristetyt ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja. Jos haluat vahvemman lookin, mikset valitsisi kirkasta väriä ja imartelevan virtaviivaiset kehykset? Kannattaa myös tutustua niihin design-tuotemerkkeihin, jotka tekevät jatkuvasti sinulle sopivia ihania malleja ja seurata heidän uusia tyylejään, koska vain parin tuotemerkin seuraaminen voi lyhentää valinta-aikaa. Mister Spexin virtuaalinen verkkopohjainen työkalu auttaa valitsemaan silmälasit, koska se auttaa näkemään lyhyessä ajassa, miltä kokonainen erilaisten muotojen valikoima näyttää. Tarjoamme myös täydellisen verkkopohjaisen optikkopalvelun, joten voimme auttaa sinua tarvitsemistasi vahvuuksista huolimatta.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.