Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Nauti auringonpaisteesta! Toivotamme kevään tervetulleeksi 17 % alennuksella¹ Koodi: SUNSHINE
Silmälasit ovaaleille kasvoille

Silmälasit ovaaleille kasvoille

Melkein kaikki eri kehysten muodot sopii soikeille kasvoille, paitsi ekhä hyvin kapeat kehykset.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit ovaaleille kasvoille

(5 385)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/5 385

Silmälasit soikeille kasvoille

Soikeille kasvoille ominaista ovat tasaiset piirteet ja sama etäisyys otsan, nenän ja leuan alueilla, sekä hieman esiin työntyvät poskipäät ja tasaisen muotoinen leuka. Soikeat kasvot on hyvä lähtökohta useille silmälasi-ideoille, koska useimmat muodot sopivat sinulle. Tämä on kuitenkin itsessään ongelma, koska valinnanvaraa on niin runsaasti. Soikeille kasvoille sopivien silmälasien hakuprosessi ja omaan luonteeseen sopivien tuotteiden laaja valikoima saattavat lannistaa. Joskus kannattaa miettiä hyvällä ajalla, mitä haluaa silmälasien tekevän kasvoille ja millaisen imagon haluaa itselleen luoda.

Tulee myös pitää mielessä, että vaikka silmälasit näyttäisivät hyviltä, ne eivät välttämättä ole käyttömukavat. Tutki tarkkaan kaikkia kasvojesi osia. Ehkä löydät joistakin kehyksistä design-yksityiskohdan, joka korostaa sinulle mieluisinta piirrettä, kuten kulmakarvojasi tai poskipäitäsi. Voit myös valita ihanan värin, joka korostaa silmiesi väriä. On myös hyvä muistaa, että jotkin design-tuotemerkit tekevät malleja, jotka tuntuvat sopivan tiettyihin kasvojen muotoihin. Muista siis, että kun olet löytänyt design-tuotemerkin, jonka suunnittelemat silmälasit näyttävät ja tuntuvat hyviltä, kannattaa tutustua tuotemerkin uusiin mallistoihin. Mister Spex tarjoaa uusia malleja jatkuvalla syötöllä. Tarjoamamme upean 30 päivän palautusoikeuden ansiosta voit vaihtaa ne, jos muutat mielesi.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.