Polo Ralph Lauren
  Polo
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Polo Ralph Lauren

(60)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/60

Polo Ralph Lauren

Muotisuunnittelija Ralph Lauren on suunnitellut aurinkolaseja Polo Ralph Lauren -tuotenimen alla vuodesta 2006. Ralph Laurenin moderni ja samalla ajaton tyyli näkyy tässä Polo-aurinkolasimallistossa. Polo Ralph Lauren -aurinkolasit on suunniteltu miehille, ja siksi mallistoa leimaavat upeat ja maskuliiniset muodot. Kaikissa Polo Ralph Lauren -aurinkolaseissa on perinteinen poolonpelaaja-logo tai yksinkertainen POLO-teksti. Mallisto sisältää muovista, metallista ja titaanista valmistettuja kehyksiä ja värimaailmaa hallitsevat hillityt sävyt.

Yksi tyylikkäimmistä malleista on Polo PH 3020 9001/71. Tässä voimakkaassa ja elegantissa mallissa on yhdistetty menestyksekkäästi siro metallinen etuosa ja leveät muovisangat. Hopeiset metallijuovat on kauniisti integroitu sankoihin ja ne korostavat tämän mallin tyylikkyyttä. Modernille miehelle suosittelemme vahvasti Polo Ralph Lauren -aurinkolasimallia PH 3027 tänä kesänä. Nämä hienot pilottilasit ovat aavistuksen aviator-mallia pienemmät, ja ne luovat modernimman ja vakavamman ilmeen. Nämä aurinkolasit antavat todellisen bisnes-ilmeen.

Jotkin Polo Ralph Lauren -aurinkolasit ovat saatavilla vahvuuksilla. Syötä reseptisi tiedot, niin valikoidut optikkomme valmistavat linssisi yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Mister Spexin ansiosta voit nauttia täydellisen tarkasta näöstä ja auringonsuojasta! Selaa Polo Ralph Lauren -aurinkolasimalleja ja tutustu saatavilla oleviin väreihin. Voit myös käyttää hakukriteerinä muovi- tai metallikehyksiä ja koko- tai puolikehysmallia. Verkkopohjaisen sovitustyökalumme avulla näet, mitkä Polo-aurinkolasit sopivat kasvojesi muotoon parhaiten. Tee sitten tilauksesi!

Muista, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Polo Ralph Lauren -aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 30 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo