Smart Collection
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Smart Collection

(50)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 50/50

Smart Collection -silmälasit

Mister Spexistä Mister Spexin Smart Collection -silmälasimallisto tarjoaa runsaasti erilaisia kehyksiä kilpailukykyiseen hintaan. Jos etsit edullisia kehyksiä tai tilapäisiä silmälaseja, tämä mallisto saattaa sopia sinulle parhaiten. Lujarakenteiset kehykset sopivat monenikäisille. Ne soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön, tai kenties yliopistoa käyville nuorille aikuisille, jotka tarvitsevat kestävät mutta yksinkertaiset silmälasit.

Kuten jo Smart Collection -nimestäkin voi päätellä, nämä silmälasit sopivat hyvin myös toimistoon. Mister Spexin Smart Collection -malliston yksinkertaisen käytännölliset kehykset imartelevat useimpia kasvojen muotoja, ja ne ovat saatavilla kaikissa perinteisissä design-muodoissa. Yksilöllisyyttä antavat tyttömäiset, pitkulaiset ja ovaalit kehykset ja kuvioidut wrap around -aisat. Mallisto sisältää myös joitakin perinteisiä neliönmuotoisia kehyksiä erilaisissa väreissä, sekä hengettömien silmälasien malliston, joka antaa oman persoonallisuutesi näkyä, ja joka lisää tyyliä kaikkiin bisnesasuihin.

Mister Spexin edullisesta Smart collection -mallistosta voit ostaa vaikka kahdet silmälasit, joista toisia käytät viikonloppuna ja toisia toimistossa. Kun käytettävissäsi on Mister Spexin laaja valikoima ja 30 päivän palautusoikeus, et voi menettää mitään.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo