Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Smart collection
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Smart Collection Silmälasit

(82)
  • Smart Collection
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/82

Smart Collection -silmälasit

Mister Spexistä Mister Spexin Smart Collection -silmälasimallisto tarjoaa runsaasti erilaisia kehyksiä kilpailukykyiseen hintaan. Jos etsit edullisia kehyksiä tai tilapäisiä silmälaseja, tämä mallisto saattaa sopia sinulle parhaiten. Lujarakenteiset kehykset sopivat monenikäisille. Ne soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön, tai kenties yliopistoa käyville nuorille aikuisille, jotka tarvitsevat kestävät mutta yksinkertaiset silmälasit.

Kuten jo Smart Collection -nimestäkin voi päätellä, nämä silmälasit sopivat hyvin myös toimistoon. Mister Spexin Smart Collection -malliston yksinkertaisen käytännölliset kehykset imartelevat useimpia kasvojen muotoja, ja ne ovat saatavilla kaikissa perinteisissä design-muodoissa. Yksilöllisyyttä antavat tyttömäiset, pitkulaiset ja ovaalit kehykset ja kuvioidut wrap around -aisat. Mallisto sisältää myös joitakin perinteisiä neliönmuotoisia kehyksiä erilaisissa väreissä, sekä hengettömien silmälasien malliston, joka antaa oman persoonallisuutesi näkyä, ja joka lisää tyyliä kaikkiin bisnesasuihin.

Mister Spexin edullisesta Smart collection -mallistosta voit ostaa vaikka kahdet silmälasit, joista toisia käytät viikonloppuna ja toisia toimistossa. Kun käytettävissäsi on Mister Spexin laaja valikoima ja 90 päivän palautusoikeus, et voi menettää mitään.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.