Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Calvin Klein

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Calvin Klein
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Calvin Klein Aurinkolasit

(74)

Calvin Klein -aurinkolasit

Calvin Klein: perusamerikkalainen tuotemerkki. Muotimerkki, joka yhdistää täydellistä modernia minimalismia ja perinteistä eleganssia. Calvin Klein on synonyymi nykyaikaisesti leikatuille pelkistetyille ja tyylikkäille alusvaatteille ja farkuille sekä joillekin kaikkien aikojen suosituimmille hajuvesille. Sanomattakin on selvää, että Calvin Klein on suunnitellut myös aurinkolasimalliston vaativalle asiakkaalle. Kaikki myymämme Calvin Klein -aurinkolasit ovat unisex-malleja, samoin kuin klassiset 1990-luvun Calvin Klein -hajuvedet.

CK-nimikirjaimet löytyvät tietenkin kaikista malleista. Klassinen Calvin Klein -malli on CK 7744S 214. Sen suuret kehykset ovat persoonalliset ja samalla hillityt, eivätkä ne poikkea hirveästi Calvin Kleinin pelkistetystä tyylistä. Korkeilla sangoilla varustetussa kokokehysmallissa on erityistä särmää. Mallia on saatavilla punertavan tummanruskeana ja perinteisenä mustana. Näillä Calvin Klein -aurinkolaseilla voit tehdä upean vaikutelman. Vastakkaista tyyliä edustaa CK 7225S 001 -malli. Tämä siro ja hillitty Calvin Klein -malli korostaa ihanteellisesti pienikokoisia kasvoja.

Metalliset kokokehykset korostavat sen omaa tyylikästä luonnetta retro-tyylisellä kaksoissillalla. Sankojen yksityiskohta täydentää kehysten väriä ja antaa näille uniikeille Calvin Klein -aurinkolaseille loppusilauksen. Calvin Klein -aurinkolasimallisto sisältää sinulle täydellisesti sopivan mallin, haluat sitten klassisen suorakulmaisen designin, trendikkäät aviator-aurinkolasit tai minimalistisen ja metallisen 1980-luvun lookin. Sovita Calvin Klein -aurinkolaseja verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme ennen kuin ostat ne. Mister Spex tarjoaa nopean toimituksen ympäri Euroopan.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.