Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
McQ

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

McQ Aurinkolasit

(19)
  • McQ

Näytä tuotteet välillä 1 - 19

Mc Queen-aurinkolasit

Etsitkö uusia aurinkolaseja kesäksi? Olet ehkä lähdössä lomalle, tai ehkä haluat vain olla cool ja trendikäs. Muista silloin tutustua Mc Queen -aurinkolaseihin. Nämä aurinkolasit on valmistettu metallista tai muovista, ja ne sopivat ihanteellisesti niin miehille kuin naisille. Tutustu erilaisiin muotoihin: tarjolla on kaikkea aviator-tyylistä suorakulmaisiin, pyöreisiin ja nelikulmion muotoisiin. Mc Queen -mallisto täyttää ehdottomasti kaikki vaatimukset hienostuneilla kokokehysmalleillaan.

Suojaa silmiäsi auringolta tyylikkäillä Mc Queen -aurinkolaseilla. Valitse asukokonaisuuttasi täydentävät kehykset ja linssiväriyhdistelmät. Värin osalta tarjolla on hieno sininen, hillitty musta, upea ruskea ja elegantti harmaa vain muutaman nimetäksemme. Muista myös ilmoittaa haluamasi leveys, kapea tai leveä, tilatessasi aurinkolasit Mister Spex Suomesta. Ne sopivat upeasti moniin erilaisiin kasvojen muotoihin. Päätä rauhassa, mitkä aurinkolasit haluat ostaa, jotta näytät muodikkaalta ja jotta voit samalla suojata silmiäsi.

Lähetämme tilauksesi saman päivän aikana, jos teet tilauksesi ennen kello 14. Mister Spex Suomi auttaa sinua myös valitsemaan aurinkolasit virtuaalisen sovituspalvelun avulla. Jos valitsemasi aurinkolasit eivät täytä odotuksiasi, Mister Spex tarjoaa 90 päivän palautusoikeuden.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.